Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:44 | London, Apr 25 07:44 | New York, Apr 25 03:44
Shanghai, Apr 25 15:44 | Tokyo, Apr 25 16:44 | Sydney, Apr 25 18:44

Автосалон у Парижі вказує на відновлення економіки

Автосалон у Парижі вказує на відновлення економіки




30 вересня 2010 в 09:28 - Христина


Автосалон у Парижі вказує на відновлення економіки

У Парижі відкривається найбільший в Європі автосалон, на якому дебютують півсотні моделей. Фестивальну атмосферу в цей раз затьмарила тривога автомобілебудівельників з приводу надвиробництва і падіння продажів.  



Економічний спад у Європі, можливо, підходить до кінця, але в даний час уряд не підтримує цю галузь промисловості програмою утилізації старих автомобілів і іншими стимулюючими заходами, на які раніше витрачалися кошти платників податків.

У цьому році в ЄС вдалося реалізувати всього лише 9 млн машин, що на 3,5% менше, ніж за той же період минулого року. За прогнозом компанії Ford, за весь рік буде продано всього 14,5 млн, що набагато менше, ніж 15900 тисяч в 2009 році.

Сильніше всього впав попит на вироби італійської Fiat, а найбільш успішно збувається продукція німецьких Audi, BMW і Mercedes.

У 2009 році в ряді країн ЄС, здавши свій старий автомобіль в утиль, можна було купити новий зі знижкою.

Ця програма мало допомагала виробникам розкішних моделей, тому нинішнє збільшення їхніх продажів об’єктивно свідчить про зміцнення економіки.

З іншого боку, заможні люди бачать зараз менше можливостей без ризику вкладати свої капітали, низька банківська ставка не дозволяє їм отримувати великий дохід зі заощаджень, і багато хто з них воліють краще витратити гроші на якісний автомобіль, ніж втрачати їх через інфляцію.

Скромні показники продажів на ринку машин, призначених для масового покупця, у свою чергу, показують, що прості люди бояться втратити роботу, втрачають дохід і утримуються від дорогих придбань.

 

Автосалон у Парижі вказує на відновлення економіки


Новини Статті Аналітика
Переклад та оригінал прес-конференції президента Оланда та канцлера Меркель Переклад та оригінал прес-конференції президента Оланда та канцлера Меркель Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Макроогляд, січень Макроогляд, січень
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає. Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає.
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті