Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 09:35 | London, Apr 23 07:35 | New York, Apr 23 03:35
Shanghai, Apr 23 15:35 | Tokyo, Apr 23 16:35 | Sydney, Apr 23 18:35

Економічний календар

Закінчення першого етапу обміну акцій приватного акціонерного товариства "Комплекс-П"

Важливість
Рубрика Інше
Країна Україна
Початок   01.08.2012 10:00



Закінчення першого етапу обміну акцій приватного акціонерного товариства "Комплекс-П" на частки в статутному капіталі правонаступника - Товариства з обмеженою відповідальністю "Комплекс-П"

Докладніше про цю подію ›››

Закінчення першого етапу обміну акцій Приватного акціонерного товариства „Комплекс-П” на частки у статутному капіталі правонаступника – Товариства з обмеженою відповідальністю „Комплекс-П”

[ 0 ]
smida.gov.ua, 01 серпня 2012
Загальними зборами акціонерів Приватного акціонерного товариства „Комплекс-П", які відбулися 17 травня 2012 року (Протокол №1 від 17.05.2012р.), прийнято рішення про припинення ПрАТ „Комплекс-П" в зв"язку із реорганізацією шляхом перетворення в Товариство з обмеженою відповідальністю „Комплекс-П". Причинами перетворення є покращення оперативності управління, а також оптимізація та зменшення адміністративних витрат. Способом припинення є перетворення у товариство з обмеженою відповідальністю.
Результати голосування: „За" - 60 396 голосів (100% від загальної кількості голосів акціонерів, які зареєструвалися для участі у загальних зборах та є власниками голосуючих акцій); „Проти" - 0 голосів (0 % голосів); „Утримались" - 0 голосів (0 % голосів). Всі майнові права, грошові кошти, активи та зобов"язання, інші права та обов"язки, які належать ПрАТ „Комплекс-П", переходять до його правонаступника - Товариства з обмеженою відповідальністю „Комплекс-П". Передача активів і зобов"язань Товариства здійснюється за передавальним актом. Розмір статутного капіталу товариства-правонаступника відповідатиме розміру статутного капіталу ПрАТ „Комплекс-П", а саме 47 595,90 (сорок сім тисяч п"ятсот дев"яносто п"ять гривень дев"яносто копійок) гривень. Місцезнаходження товариства-правонаступника: 04080, м.Київ, вул.Костянтинівська, буд.70, літера „Е".
Обмін акцій Приватного акціонерного товариства „Комплекс-П" на частки у статутному капіталі правонаступника - Товариства з обмеженою відповідальністю „Комплекс-П" здійснюється в два етапи.
На першому етапі, який починається 17.05.2012р. та закінчується 01.08.2012р., акціонери Приватного акціонерного товариства „Комплекс-П" отримають письмові зобов"язання про видачу частки у статутному капіталі правонаступника ПрАТ „Комплекс-П". Для обміну акцій Приватного акціонерного товариства „Комплекс-П" на письмові зобов"язання про видачу частки у статутному капіталі правонаступника товариства акціонерами подаються письмові заяви на ім"я Голови Комісії з припинення за адресою: 04080, м.Київ, вул.Костянтинівська, буд.70, літера „Е". Заява складається у довільній формі . Заява подається у робочі дні з 10.00 год. до 17.00 год. в межах першого етапу обміну акцій на частки у статутному капіталі правонаступника.
На другому етапі, який розпочинається з дня державної реєстрації Товариства з обмеженою відповідальністю „Комплекс-П" - правонаступника Приватного акціонерного товариства „Комплекс-П", утвореного в результаті реорганізації Приватного акціонерного товариства „Комплекс-П", відбувається обмін письмових зобов"язань на частки у статутному капіталі Товариства з обмеженою відповідальністю „Комплекс-П" у відповідності з отриманими на першому етапі письмовими зобов"язаннями про видачу відповідних часток товариства, що створюється внаслідок реорганізації, та видача документів, що підтверджують їхнє право власності на частку в статутному капіталі Товариства з обмеженою відповідальністю „Комплекс-П". Термін отримання часток у статутному капіталі Товариства з обмеженою відповідальністю „Комплекс-П" в обмін на письмові зобов"язання не обмежується. Обмін акцій на частки у статутному капіталі правонаступника Приватного акціонерного товариства „Комплекс-П" здійснюється таким чином, щоб розмір статутного капіталу Товариства з обмеженою відповідальністю „Комплекс-П" дорівнював розміру статутного капіталу Приватного акціонерного товариства „Комплекс-П" до реорганізації. Розмір частки учасника у статутному капіталі Товариства з обмеженою відповідальністю „Комплекс-П" дорівнює розміру загальної номінальної вартості акцій, належних йому у статутному капіталі Приватного акціонерного товариства „Комплекс-П" до перетворення.

Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міститься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно з законодавством.

Голова Комісії з припинення ПрАТ „Комплекс-П" Пеньковський Володимир Олексійович


Тлумачення скорочень ›››

Вихідні - раніше оприлюднене значення показника за попередній період: якщо дані виходять помісячно, то минулого місяця; якщо поквартально - то в минулому кварталі; якщо звіт корпорації - то в тому ж кварталі минулого року.

Уточнені - це уточнення показника "Вихідні": за минулий, з моменту оприлюднення попереднього значення, період статистикам надходили нові дані, відповідно до яких значення минулого періоду (місяця, кварталу, року) уточнюються заднім числом.

Прогнозовані - це консенсус-прогноз учасників ринку (зазвичай виходить в результаті опитування аналітиків) на свіжі дані, тобто дані за останній звітний період часу (місяць, квартал, рік).

Реальні - це те, що вийшло насправді в останньому звітному періоді: саме це число через місяць, квартал або рік піде в графу "Вихідні", коли будуть виходити дані за наступний період.

Дата Час  Країна  Категорія  Важлив.  Індекс Вихідні  Уточн.  Прогноз.  Реальні
27.07.2012 10:00  Збори акціонерів   - - - -
27.07.2012 09:00  Інше   - - - -
25.07.2012 09:00  Інше   - - - -
24.07.2012 09:00  Інше   - - - -
14.07.2012 14:00  Збори акціонерів   - - - -
13.07.2012 16:00  Збори акціонерів   - - - -
13.07.2012 13:00  Збори акціонерів   - - - -
12.07.2012 09:00  Семінар   - - - -
10.07.2012 10:00  Збори акціонерів   - - - -
10.07.2012 09:00  Збори акціонерів   - - - -
 

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті