Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 04:30 | London, Apr 25 02:30 | New York, Apr 24 22:30
Shanghai, Apr 25 10:30 | Tokyo, Apr 25 11:30 | Sydney, Apr 25 13:30

Економічний календар

Позачергові Загальні збори акціонерів Відкритого акціонерного товариства "Мелітопольський м"ясокомбінат"




Позачергові Загальні збори акціонерів Відкритого акціонерного товариства "Мелітопольський м"ясокомбінат"

МІСЦЕ ПОДІЇ:

Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Кірова, 175, 5-й поверх, актовий зал


Докладніше про цю подію ›››

Позачергові Загальні збори акціонерів Публічного акціонерного товариства „Мелітопольський м’ясокомбінат”

[ 0 ]
smida.gov.ua, 05 липня 2012
Публічне акціонерне товариство „Мелітопольський м"ясокомбінат" (місцезнаходження - Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Кірова, 175) повідомляє про скликання позачергових загальних зборів акціонерів, які відбудуться 05 липня 2012 року о 16:00 за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Кірова, 175, 5-й поверх, актова зала. Реєстрація акціонерів: з 15:30 до 15:55 в день та за місцем проведення зборів. Для участі у зборах необхідно мати при собі документ, який посвідчує особу (паспорт); для представників акціонерів, крім того, - довіреність та інші документи на право участі у загальних зборах акціонерів, згідно чинного законодавства України.
Перелік питань, що виносяться на голосування (порядок денний):
1. Обрання лічильної комісії. Затвердження умов договору зі зберігачем ТОВ «РІФ-НР».
2. Про збільшення статутного капіталу Товариства шляхом приватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.
3. Про приватне розміщення акцій та затвердження протоколу рішення про приватне розміщення акцій Товариства.
4. Затвердження переліку інвесторів, серед яких передбачено розміщення акцій, щодо яких прийнято рішення про приватне розміщення.
5. Визначення уповноваженого органу Товариства, якому надаються повноваження щодо:
- прийняття рішення про дострокове закінчення приватного розміщення акцій (у разі, якщо запланований обсяг акцій буде розміщено достроково та повністю оплачено);
- затвердження результатів приватного розміщення акцій;
- прийняття рішення про відмову від розміщення акцій;
- повернення внесків, унесених в оплату за акції, у разі незатвердження у встановлені законодавством строки результатів приватного розміщення акцій уповноваженим органом Товариства, або у разі невнесення (незатвердження) у встановлені законодавством строки змін до Статуту Товариства, пов"язаних із збільшенням статутного капіталу Товариства з урахуванням результатів розміщення акцій, або у разі прийняття рішення про відмову від розміщення акцій;
- письмового повідомлення кожного акціонера, який має переважне право на придбання розміщуваних Товариством акцій, про можливість реалізації такого права та опублікування повідомлення про це в офіційному друкованому органі.
6. Визначення уповноважених осіб Товариства, яким надаються повноваження:
- отримувати від акціонерів письмові підтвердження про відмову від використання свого переважного права на придбання акцій Товариства, стосовно яких прийняте рішення про розміщення (у разі якщо це передбачено умовами приватного розміщення акцій);
- проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого переважного права на придбання акцій Товариства, стосовно яких прийнято рішення про розміщення;
- проводити дії щодо забезпечення приватного розміщення акцій Товариства;
- проводити дії щодо здійснення обов"язкового викупу акцій у акціонерів Товариства, які реалізують право вимагати здійснення викупу Товариством належних їм акцій.
7. Припинення повноважень Голови і членів Наглядової ради Товариства.
8. Обрання членів Наглядової ради Товариства.
9. Припинення повноважень Голови і членів Ревізійної комісії Товариства.
10. Обрання членів Ревізійної комісії Товариства.
11. Обрання Голови Ревізійної комісії Товариства.
12. Затвердження умов договорів з посадовими особами Товариства. Визначення особи, уповноваженої на підписання цих договорів з посадовими особами Товариства.

Датою складання переліку акціонерів, які мають право на участь у позачергових загальних зборах акціонерів, є 27.06.2012р. (24 година).

З документами (матеріалами), що стосуються питань порядку денного позачергових загальних зборів акціонерів, акціонери Товариства та/або їх представники можуть ознайомитися до дати проведення загальних зборів акціонерів у робочі дні тижня з 9:00 до 16:00 (обідня перерва з 12:00 до 13:00) у приміщенні Товариства за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Кірова, 175, 5-й поверх, каб. №51. Документи надаються акціонеру Товариства та/або його представнику для ознайомлення, на підставі його письмового запиту, отриманого Товариством не пізніше ніж за три робочих дні до дати ознайомлення. В день проведення позачергових загальних зборів акціонерів Товариства документи надаються учаснику зборів для ознайомлення в місці їх проведення. Відповідальна особа за порядок ознайомлення акціонерів із документами (матеріалами) - Олійник Лариса Михайлівна - головний бухгалтер, телефон для довідок: 0619 421207.


Тлумачення скорочень ›››

Вихідні - раніше оприлюднене значення показника за попередній період: якщо дані виходять помісячно, то минулого місяця; якщо поквартально - то в минулому кварталі; якщо звіт корпорації - то в тому ж кварталі минулого року.

Уточнені - це уточнення показника "Вихідні": за минулий, з моменту оприлюднення попереднього значення, період статистикам надходили нові дані, відповідно до яких значення минулого періоду (місяця, кварталу, року) уточнюються заднім числом.

Прогнозовані - це консенсус-прогноз учасників ринку (зазвичай виходить в результаті опитування аналітиків) на свіжі дані, тобто дані за останній звітний період часу (місяць, квартал, рік).

Реальні - це те, що вийшло насправді в останньому звітному періоді: саме це число через місяць, квартал або рік піде в графу "Вихідні", коли будуть виходити дані за наступний період.

Дата Час  Країна  Категорія  Важлив.  Індекс Вихідні  Уточн.  Прогноз.  Реальні
05.07.2012 09:30  Інше   - - - -
05.07.2012 09:00  Конференція   - - - -
03.07.2012 16:00  Збори акціонерів   - - - -
03.07.2012 15:00  Збори акціонерів   - - - -
03.07.2012 10:00  Збори акціонерів   - - - -
02.07.2012 13:00  Інше   - - - -
02.07.2012 10:00  Збори акціонерів   - - - -
01.07.2012 00:00  Інше   - - - -
27.06.2012 15:00  Збори акціонерів   - - - -
27.06.2012 11:00  Збори акціонерів   - - - -
 

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті