Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 22:35 | London, Apr 25 20:35 | New York, Apr 25 16:35
Shanghai, Apr 26 04:35 | Tokyo, Apr 26 05:35 | Sydney, Apr 26 07:35

Економічний календар

Проведення позачергових загальних зборів акціонерів Приватного Акціонерного Товариства "F & C REALTY"

Важливість
Рубрика Збори акціонерів
Країна Україна
Початок   14.06.2012 10:00



Проведення позачергових загальних зборів акціонерів Приватного Акціонерного Товариства "F & C REALTY"

МІСЦЕ ПОДІЇ:

вул. В.Гетьмана, 27, м. Київ, 03056 (шостий поверх, кімн.608)


Докладніше про цю подію ›››

Проведення позачергових загальних зборів акціонерів Приватного Акціонерного Товариства «F&C REALTY»

[ 0 ]
smida.gov.ua, 14 червня 2012
Загальні збори
Виконавчий орган ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «F&C REALTY» (місцезнаходження: вул. В.Гетьмана, 27, м. Київ, 03056) повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів ПрАТ «F&C REALTY» (далі - позачергові загальні збори).Дата проведення позачергових загальних зборів 14 червня 2012 року. Позачергові загальні збори проходитимуть за адресою: вул. В.Гетьмана, 27, м. Київ, 03056 (шостий поверх , кімн.608).Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у позачергових загальних зборах 24 година 08 червня 2012 року.Реєстрація акціонерів та їх представників проводитиметься з 9:00 до 9:30 за адресою проведення позачергових загальних зборів, зазначеною вище.Початок позачергових загальних зборів о 10.00.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Про встановлення кількісного складу та обрання Лічильної комісії позачергових загальних зборів ПрАТ «F&C REALTY».
2. Про обрання голови та секретаря позачергових загальних зборів та затвердження регламенту позачергових загальних зборів ПрАТ «F&C REALTY».
3. Прийняття рішень з питань порядку проведення позачергових загальних зборів ПрАТ «F&C REALTY».
4. Прийняття рішення про збільшення розміру статутного капіталу ПрАТ "F&C REALTY" шляхом приватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.
5. Затвердження ринкової вартості акцій ПрАТ "F&C REALTY".
6. Прийняття рішення про закрите (приватне) розміщення акцій ПрАТ "F&C REALTY" та затвердження Протоколу рішення про закрите (приватне) розміщення акцій.
7. Затвердження переліку інвесторів, серед яких передбачено розміщення акцій, щодо яких прийнято рішення про приватне розміщення акцій ПрАТ "F&C REALTY".
8. Про визначення уповноваженого органу Товариства та надання йому повноважень щодо:
- прийняття рішення про дострокове закінчення приватного розміщення акцій (у разі, якщо запланований обсяг акцій буде розміщено достроково та повністю оплачено);
- прийняття рішення про відмову від розміщення акцій;
- повернення внесків, унесених в оплату за акції, у разі незатвердження у встановлені законодавством строки результатів приватного розміщення акцій органом емітента, уповноваженим приймати таке рішення, або у разі невнесення (незатвердження) у встановлені законодавством строки змін до статуту, пов"язаних із збільшенням статутного капіталу акціонерного товариства з урахуванням результатів розміщення акцій, або у разі прийняття рішення про відмову від розміщення акцій;
- письмового повідомлення кожного акціонера, який має переважне право на придбання розміщуваних акціонерним товариством акцій, про можливість реалізації такого права та опублікування повідомлення про це в офіційному друкованому органі.
9. Про визначення уповноважених осіб уповноваженого органу Товариства і надання їм повноважень щодо:
- отримувати від акціонерів письмові підтвердження про відмову від використання свого переважного права на придбання акцій, стосовно яких прийняте рішення про розміщення (у разі якщо це передбачено умовами приватного розміщення акцій);
- проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого переважного права на придбання акцій, стосовно яких прийнято рішення про розміщення;
- проводити дії щодо забезпечення приватного розміщення акцій;
- проводити дії щодо здійснення обов"язкового викупу акцій у акціонерів, які реалізують право вимагати здійснення викупу акціонерним товариством належних їм акцій.

Для участі у позачергових загальних зборах акціонерам потрібно мати документ, що посвідчує особу (паспорт), а представникам акціонерів - паспорт та довіреність, оформлену згідно з чинним законодавством. При наявності у акціонера представника (довіреної особи), присутність акціонера на позачергових загальних зборах необов"язкова.Акціонери мають право ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного позачергових загальних зборів у приміщенні ПрАТ «F&C REALTY» за адресою: вул. В.Гетьмана, 27, м. Київ, 03056 (шостий поверх , кімн.608) у робочі дні з 9-00 до 16-00. Відповідальною особою за порядок ознайомлення акціонерів із зазначеними документами є Чемерисова Т.І. З питань порядку денного та організаційних питань проведення чергових загальних зборів звертатись до Федика Л.І. за тел.: (044) 495-57-34 або за адресою: вул. В.Гетьмана, 27, м. Київ, 03056 (шостий поверх , кімн.608). Генеральний директор ПрАТ «F&C Realty» Т.О.Ловейкіна.


Тлумачення скорочень ›››

Вихідні - раніше оприлюднене значення показника за попередній період: якщо дані виходять помісячно, то минулого місяця; якщо поквартально - то в минулому кварталі; якщо звіт корпорації - то в тому ж кварталі минулого року.

Уточнені - це уточнення показника "Вихідні": за минулий, з моменту оприлюднення попереднього значення, період статистикам надходили нові дані, відповідно до яких значення минулого періоду (місяця, кварталу, року) уточнюються заднім числом.

Прогнозовані - це консенсус-прогноз учасників ринку (зазвичай виходить в результаті опитування аналітиків) на свіжі дані, тобто дані за останній звітний період часу (місяць, квартал, рік).

Реальні - це те, що вийшло насправді в останньому звітному періоді: саме це число через місяць, квартал або рік піде в графу "Вихідні", коли будуть виходити дані за наступний період.

Дата Час  Країна  Категорія  Важлив.  Індекс Вихідні  Уточн.  Прогноз.  Реальні
14.06.2012 09:30  Конференція   - - - -
13.06.2012 11:00  Збори акціонерів   - - - -
12.06.2012 10:00  Збори акціонерів   - - - -
11.06.2012 11:00  Збори акціонерів   - - - -
11.06.2012 11:00  Збори акціонерів   - - - -
11.06.2012 03:00  Інше   - - - -
09.06.2012 12:00  Збори акціонерів   - - - -
08.06.2012 12:00  Збори акціонерів   - - - -
08.06.2012 11:00  Збори акціонерів   - - - -
08.06.2012 10:00  Збори акціонерів   - - - -
 

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті