Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 09:50 | London, Mar 19 07:50 | New York, Mar 19 03:50
Shanghai, Mar 19 15:50 | Tokyo, Mar 19 16:50 | Sydney, Mar 19 18:50

Акції ЗАХІДЕНЕРГО

 
 
Рубрика: Інвестування
 
Редагувальсь: 7 раз — останній 3517 днів назад
 
0 голосів
up
0
down
 
 
Теги: цінні папери, ціна на акції, спадщина акції, продають акції захІденерго, продати цінні папери, продати пакет акцій захІденерго, продати пакет акцій, продати акції захІденерго, продати акції, продаж акцій захІденерго, пакет акцій, купують акції захІденерго, купую акції захІденерго, куплять акції захІденерго, купівля акцій захІденерго, купити цінні папери, купити пакет акцій, купити акції захІденерго, купити акції, західенерго продати Червоноград, західенерго продати франківськ, західенерго продати тернопіль, західенерго продати рівне, західенерго продати львів, західенерго продати луцьк, західенерго продати ладижин, західенерго продати кузнєцовськ, західенерго продати київ, західенерго продати Івано-франківськ, західенерго продати дрогобич, західенерго продати добротвір, західенерго продати бурштин, західенерго продати борислав, захІденерго, дохід по акціям, договір купівлі-продажу, дивіденди по акціях, дивіденди акції, виплата по акціям, акції купівля-продаж, акції захІденерго
 


4395 днів назад (07-03-2012 09:36) - Investor


Якщо Ви хочете продати пакет акцій ПАТ "ЗАХІДЕНЕРГО" (компанія об’єднує три теплові електростанції Бурштинську, Ладижинську та Добротвірську) - Ви можете звернутись в нашу компанію.

Ми здійснюємо купівлю у місті Львів або в іншому населенному пункті (Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Чернівці, Київ, Дробобич, Борислав, Бурштин, Червоноград, Кузнєцовськ, Добротвір, Ладижин та інші міста) - з можливим нашим виїздом на місце. Працівники нашої компанії зможуть приїхати до Вас на місце у будь-який інший населений пункт для купівлі-продажу акцій ПАТ "ЗАХІДЕНЕРГО", але при умові продажу дуже великих пакетів акцій.

Якщо хочете продати акції ВАТ "ЗАХІДЕНЕРГО" - Вам необхідно дзвонити нам в компанію з 10:00 до 16:00 у робочі дні за телефоном: /093/ 00-86-117. Прохання надавати повністю всі Ваші реквізити - Прізвище ім’я та по батькові, кількість акцій, місцезнаходження та номер телефону. Купівля у Вас акцій ПАТ "ЗАХІДЕНЕРГО" здійснюється по високій ціні. Ціна на акції ПАТ "ЗАХІДЕНЕРГО" договірна. Ціна на акції ПАТ "ЗАХІДЕНЕРГО" розраховується щоденно.

Для оформлення договорів купівлі-продажу на акції ПАТ "ЗАХІДЕНЕРГО" Вам необхідно мати оригінал паспорту, оригінал ідентифікаційного податкового номеру та виписку з рахунку у цінних паперах!

Наша компанія надає консультації також по питаннях отримання дивідендів на акції ПАТ "ЗАХІДЕНЕРГО", переоформлення спадщини по акціях ПАТ "ЗАХІДЕНЕРГО" тощо. Надаємо фінансові консультації щодо купівлі або продажу акцій також інших українських підприємств.

Процедура купівлі акцій ПАТ "Західенерго" досить складна та ми спростимо її для Вас. Наша компанія також надає консультації по питаннях отримання дивідендів на акції ПАТ "ЗАХІДЕНЕРГО", переоформлення спадщини по акції ЗАХІДЕНЕРГО і також надаємо фінансові консультації щодо купівлі або продажу: акції ГАЛНАФТОГАЗ, акції УКРНАФТА і інших цінних паперів.




ПАТ "Західенерго" – одна з найбільших енергогенеруючих компаній України. Електроенергія, вироблена компанією, постачається українським споживачам та на експорт до країн Європи. До складу компанії входять теплоелектростанції (ТЕСи) в містах: Бурштин, Ладижин, Добротвір, а також сервісні підприємства Галременерго, Львівенергоспецремонт, Львівенергоавтотранс, Західенергопостач.

 

Завантаження коментарів...

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті