Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 10:28 | London, Apr 20 08:28 | New York, Apr 20 04:28
Shanghai, Apr 20 16:28 | Tokyo, Apr 20 17:28 | Sydney, Apr 20 19:28

Про все

RSS стрічка
Адміністратор блогу:   Мар’ян Швець
+2
З 2011 для всіх фізосіб СПД вводиться нова щомісячна форма звітності до податкової інспекції. Її потрібно подавати і тим, хто на єдиному податку і тим хто на загальній системі оподаткування.

Поки немає роз’яснень як бути фізичним особам СПД, у яких немає найманих працівників.

Інформація, про те, чи треба подавати звіт суб’єктам підприємницької діяльності у яких немає найманих працівників на різних бухгалтерських форумах і сайтах, різна і суперечлива, єдиної думки з цього питання поки немає.

За неподання вчасно передбачені штрафні санкції. Побутує думка, що краще все-таки подати порожню форму звітності ніж потім платити штрафи.

Так як форму ввели в дію фактично заднім числом, звітність за січень-лютий можна здати до 20-го березня, дати нарахування штрафних санкцій.

Тут можна

завантажити приклад форми подачі щомісячної звітності для СПД

+1
Перфекціоністом бути непросто і таким людям живеться дуже важко. Адже уявіть тільки: їм постійно потрібно бути кращими за інших, розумнішим за інших, працювати якісніше і бути успішнішими, а також ідеально виглядати і заробляти більше за всіх грошей. Однак у ідеальної картинки є і зворотна сторона, яка, на мою думку, не обіцяє нічого доброго людині такого складу.

Адже постійне прагнення до ідеалу може так ніколи і не реалізуватися, а тільки зробити перфекціоніста нещасним у своїй неідеальності. А заробити всі гроші, бути профі у всіх сферах, скупити всі модні колекції одягу, перечитати всі книги не під силу нікому.

Гонитва за чином себе ідеального може просто погубити людину, змусити його перегоріти завчасно, не дозволити йому насолоджуватися життям у всій її недосконалості. Я вважаю, що гонитва за ідеалом і спроби довести, що Ви кращі за усіх, можуть вилитися Вам у копієчку, завдати шкоди особистому бюджету. У такому випадку до ідеального фінансового стану буде далеко, а ви знову будете незадоволені собою. Який вже тут ідеал, якщо грошей не вистачає на все найкраще?

Вирішення цієї проблеми, звичайно, на мою думку, чисто психологічне. Дуже важливо зрозуміти, що Ви досить гарні, навіть якщо неідеальні. Або, якщо Вам є до чого рости, важливо стати досить гарним фахівцем, придбати не найкращий, але досить гарний будинок, пов’язати життя не з ідеалом (такі тільки в казках бувають), а з досить гарною людиною. І так далі за списком. Головне зрозуміти, що "досить добре" це ключ до щастя і задоволеності собою і своїм невеликим всесвітом особистого масштабу. Адже це ж чудово - стати гарним професіоналом і працювати на благо собі  або своїй фірмі.

Незамінним ставати не варто - незамінних співробітників просто немає. Будьте досить гарні для своєї роботи (можна вміти ще трохи більше, ніж потрібно на посадовій записці - тоді Вам ціни не буде). Немає необхідності купувати вбрання "від кутюр", щоб виглядати гарно і стильно. Тут головне - смак (в першу чергу) і трохи фантазії (у другу). А фанатичні витрати на немислимий одяг від всесвітньо відомих брендів приведуть до дірки в бюджеті.

До речі, про бюджет: відомо, що всі гроші світу заробити неможливо. А, оскільки жити в достатку хочеться, і хочеться мати майже все те, що забажається, дуже важливо зосередити увагу на особистому бюджеті. Свої власні фінанси контролювати нескладно, і дуже важливо пам’ятати про різницю між заробітком і витратами. Бажано, щоб останній не перевищував перший. І тоді з фінансами в масштабах сім’ї все буде в порядку, і Ви зможете дозволити собі те, про що мріяли, не на шкоду бюджету.

Це правило стосується чого завгодно - правило "досить добре". Є ж така приказка, яка говорить, що краще бути великою рибою в маленькому ставку, ніж маленькою рибою - у великому. Адже, живучи досить добре і маючи в більшості те, що потрібно для нормального життя (і навіть трохи більше) в будь-якій її сфері, Ви, думаю, будете більш щасливі і задоволені своєю долею, ніж, постійно прагнучи до недосяжного ідеалу.

Відомо, що перфекціоністи ніколи не бувають задоволені результатом, так що щастя і задоволення від своїх дій, умінь, Вам як людині що прагне до ідеалу, не бачити.
+2
ми молода команда, запустили портал про інвестиції та інвестування  в Україні http://investycii.org

знаходимось у львові, на цитаделі, грабовського 11

зараз його наповнюємо і просуваємо
цікавить ваше враження від порталу
1) яке перше враження від дизайну?
2) що зручно/незручно?
3) що ще цікавого хотілося б бачити ?

зараз портал націлений, в першу чергу, на торгівців акціями українських компаній на Українській і світових біржах, надалі плануємо розвивати портал і створити площадку обміну інформацією між потенційними інвесторами та ти тими хто потрбує інвестицій

коротко про "фічі порталу"
1) є курси валют більше ніж десятка банків, (курси валют автоматично оновлюються 5 разів на день з сайтів банків)
знаю, що преелік банків далеко не повний, і не зі всіх банків є актуальні курси(але це залежить від оперативності самого банку, і від якості його сайту) ми щодня працюємо над збільшенням кількості банків у списку

крім того можна гляну ти на графіки курсу валют
порівняти з іншими валютами

2) аналогічно до валют автоматично оновлюються курси банківських металів
можна дивитись на ціни на банківські метали в залежності від ваги злитків

курси акцій великих світових компаній

світові фондові індекси Доу Джонса, Nasdaq і багатьох інших

крмі того є на сайті є розділи економічні новини, аналітичні матеріали , основною ціллю якого є висвітлювати інформацію про все що стосується української економіки і в першу чергу тих компаній, які торгуються на Українських біржах

досить зручна система тегів дозволяє зібрати всі новини з порталу про конкретну компанію зробивши всього один клік наприклад про укрнафту

якщо не шкода, то напишіть свою критику
0
Минулого року випадково попав на фестиваль Різдвяна коляда в Домініканському соборі

він тривав 10 - 15 днів десь з 8 по 20 січня, ввечері щодня колядували різні хори з України та світу
я був 2-3 рази деякі з хорів були дуже професійними

цього року проводять також
ось знайшов інформацію про цього річні концерти
+1
думки навіяло повідомлення на одному форумі, в якому дівчина написала, що в її місто повернулась подружка дитячих і юнацьких літ, але на декілька спроб обміну думками і емоціями, її подруга відповіла стриманістю і сухістю, що дуже образило авторку повідомлення......

власне самі думки:
+1
інколи це відпочинок , а інколи це праця.... (це просто позитивні емоції від усвідомлення корисності того чим займаєшся)

щастя - це коли ти сьогодні знаєш що матимеш, що РОБИТИ завтра (можна читати "ЧИМ ЗАЙНЯТИСЬ завтра")
і результат цього "що РОБИТИ" буде корисним для когось іншого

найгірше бути нікому непотрібним,
в такому випадку вихід один, -
воювати з вітряками....

в слова "що РОБИТИ/ЧИМ ЗАЙНЯТИСЬ" кожен має право вкладати свій зміст, бо тут може бути:
як малювання картини, читання книжки, катання на лижах і ковзанах............
так і копання рову, прибирання в будинку, майстрування меблів, добування вугілля десь глибоко в шахті......



P.S. колись давно написав в одному форумі, в темі про щастя, а зараз трохи доповнив
+1

Мішель Ейкем де Монтень (фр. Michel Eyquem de Montaigne, *28 лютого 1533 — †13 вересня 1592)

Французький мислитель, юрист, політик.

Біографія

М. Монтень народився в купецькій сім’ї, родове ім’я якої було Ейкем. Вивчав філософію в Гійєнському коледжі й університеті міста Бордо. Продовжив навчання в Тулузькому університеті. З 1557 був членом парламента Бордо, двічі ставав мером Бордо. На його погляди вплинули ідеї стоїцизму та скептицизму.
Не прагнучи створити власну філософську систему, виступив основоположником жанра філософсько-моралістичного есе в європейській культурі. Був загальновідомий як глибокий знавець і тонкий інтерпретатор класичної традиції. Метою творчості Монтеня було написання своєрідного “підручника життя”, оскільки на думку Монтеня “немає нічого більш прекрасного й виправданого, ніж добре й чесно виконати роль людини”.

+2
Однією з цілей місцевого економічного розвитку є збільшення приватних інвестицій, завдяки чому створюються нові робочі місця. Місцева влада має сприяти цьому процесу. Зусилля мають бути спрямовані як на допомогу новоствореним підприємствам, так і на стимулювання зростання існуючих підприємств і залучення приватних інвестицій з поза меж міста.
Сторінки:
2

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті