Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 22:52 | London, Apr 23 20:52 | New York, Apr 23 16:52
Shanghai, Apr 24 04:52 | Tokyo, Apr 24 05:52 | Sydney, Apr 24 07:52

Блоги

0
Як  заробити гроші? Це питання актуальне в будь-які часи. Грізне слово "криза" лише підливає масла у вогонь і лякає, тисне морально. Існує такий вислів: "Гроші лежать у нас під ногами, треба просто зуміти їх взяти!".

Отже, як заробити гроші? Можна скористатись такими способами:

1) як заробити гроші за рахунок оплати найманої праці; 2) як заробити гроші відкривши власний бізнес; 3) як заробити гроші роблячи вдалі інвестиції.

За великим рахунком, спосіб як заробити гроші (великі) всього один - це заробіток грошей за допомогою бізнесу та їх подальше вкладення в інструменти інвестицій. Але я пропоную розглянути все по порядку.

Якщо Ви професіонал у своїй галузі, то у вас є можливість добитися високої оплати праці, бо професіонали завжди затребувані і роботодавці готові платити за це гарні гроші. Однак, у найманої праці, є суттєві , котрих не можна уникнути недоліки.

Власний бізнес - створення власного бізнесу, розвиток власного бізнесу і його успішне ведення здатне з лишком збагатити його власника. Найбагатші люди - це як правило успішні бізнесмени та інвестори - власники заводів, газет, пароплавів. Власний бізнес можна вважати прямим шляхом до багатства. Однак, на шляху підприємця лежать серйозні труднощі, що виникають при відкритті власного бізнесу. Ці перешкоди, з якими доведеться зіткнутися, відлякують благі починання людей на самому початку, в зародку.

Заробити гроші за рахунок інвестиції, це як би наступний щабель - логічне продовження заробітку,  грошей. Можна (і треба) почати інвестування з малих сум, однак процес досягнення фінансової свободи піде значно швидше, якщо збільшити масу зароблених грошей. Щоб було, ЩО вкладати, треба прагнути заробити грошей більше, а найбільш підходящий для цього інструмент - бізнес. Тому й раджу вищенаведену схему - заробляння грошей за допомогою власного бізнесу та їх подальше вкладення в інструменти інвестування.

Щоб заробити гроші в бізнесі, думаю, Вам потрібна бізнес ідея. Бізнес ідеї є різними, їх тисячі. Бізнес ідеї існують для кожної галузі, так само різні бізнес ідеї вимагають різних початкових капіталовкладень. Одні бізнес ідеї для своєї реалізації вимагають десятків, а то й сотень тисяч доларів. Інші бізнес ідеї навпаки не потребують грошей, цим бізнес ідеям потрібен ваш час, знання, навики.  Бізнес ідеї є для того, щоб Вас зорієнтувати - яким бізнесом можна займатися. Бізнес ідея це лише початок, прочитавши її Ви повинні відчути що саме цей вид бізнесу є рентабельним, цей бізнес мені підходить, я маю можливості його реалізувати і він мені подобається - я буду витрачати на нього свій час з задоволенням. Бізнес ідея не дає Вам точних розрахунків, для цього Вам потрібно буде скласти бізнес план.
 
+2
Кожна людина в конкретній ситуації зі своєї
позиції бачить світ і по-своєму ставиться до нього.
С. Л. Рубінштейн

Зміни в нашому суспільстві, думаю, поступово призводять не лише до економічних і політичних змін, а й до змін моральних норм поведінки людей, до певної комерціалізації телебачення та інших джерел постачання нової інформації.
 
+1
думки навіяло повідомлення на одному форумі, в якому дівчина написала, що в її місто повернулась подружка дитячих і юнацьких літ, але на декілька спроб обміну думками і емоціями, її подруга відповіла стриманістю і сухістю, що дуже образило авторку повідомлення......

власне самі думки:
 
+1
інколи це відпочинок , а інколи це праця.... (це просто позитивні емоції від усвідомлення корисності того чим займаєшся)

щастя - це коли ти сьогодні знаєш що матимеш, що РОБИТИ завтра (можна читати "ЧИМ ЗАЙНЯТИСЬ завтра")
і результат цього "що РОБИТИ" буде корисним для когось іншого

найгірше бути нікому непотрібним,
в такому випадку вихід один, -
воювати з вітряками....

в слова "що РОБИТИ/ЧИМ ЗАЙНЯТИСЬ" кожен має право вкладати свій зміст, бо тут може бути:
як малювання картини, читання книжки, катання на лижах і ковзанах............
так і копання рову, прибирання в будинку, майстрування меблів, добування вугілля десь глибоко в шахті......



P.S. колись давно написав в одному форумі, в темі про щастя, а зараз трохи доповнив
 
+1
Безліч людей починає кар’єру трейдера з надіями стати наступним Уорреном Баффетом або Джорджем Соросом і купувати багатомільйонні будинки й швидкі машини. Вони жваво мріють про те, скільки грошей вони зробили б, якщо б купили акції, які виросли на 12 доларів за тиждень. Вони задають собі такі установки: "Якщо я зароблю 50,000, я буду щасливий" або "Якщо я зароблю мільйон доларів, я піду - мені більше не потрібно".

Потім вони починають торгувати ... І втрачають. Різновиди думок і очікувань, які приносять ці типи трейдерів на ринок - гарантія нескінченних збитків. Це тому, що таке мислення часто вказує, що трейдер торгує не заради діяльності, а заради грошей. Хоча майже всі трейдери зацікавлені в отриманні прибутку, торгівля з метою багатства дуже різна.

Успішні трейдери майже завжди торгують заради самого процесу. Ви можете часто читати про них, кажучи, що вони насправді не дбають про гроші, які втратили. Це не означає, що вони ігнорують збитки, просто потенційні грошові втрати - це не двигун їх трейдингу або інвестиційних рішень.

Трейдери, що приходять за прибутком, досить швидко дізнаються, що, чим більше вони хочуть грошей, тим швидше їх втрачають. Дуже важливо з’ясувати, яка ваша мета в трейдингу. Якщо Ви виявите, що торгуєте з яким-небудь видом фінансового тиску, Ви повинні подумати про те, чому цей тиск існує, а потім попрацювати над його ліквідацією так, щоб Вам сподобалося торгувати заради самого процесу торгівлі.
 
+1
Уже зовсім незабаром любиме усіма свято Святого Миколая. Діти старанно пишуть листи з побажаннями та ствердженнями, що вони були чемними. Батьки ж ’ламають голови’ - як же впросити Миколая виконати вищезгадані побажання чемних діточок.

З нетерпінням чекають на цей час і вітчизняні інвестори. Не впевнений, чи пишуть вони також листи Миколаю, але впевнений, що якщо б писали - то попросили б у нього зростання вітчизняного фондового ринку. Тим паче, у них є на це підстави для сподівань - у 90% випадків український фондовий ринок за свою коротку історію зростав в грудні. Мене справді турбує питання, а чому власне?

Чому в американців є прислів’я, що восени (грудень не далеко ’втік’) падає не тільки листя, але й ціни акцій, а у ’нас’ навпаки. Більше того, на Західних ринках присутній так званий ’ефект січня’, коли після новорічних свят ринки зростають. У нас же навпаки-падають. В чому ж проблема? Ви можете сказати, що у ’нас’ все навпаки, але все ж треба розібратися.

Перш за все, на мою думку, ми маємо справу з передноворічною гонкою. Рік завершується і інвестиційним компаніям та трейдерам потрібно покращувати показники. Більше того, їх потрібно підвести під певні встановлені
нормативи. Адже успішним компаніям буде легше залучити клієнтів в новому році.

По-друге, інституційні інвестори ребалансують власні портфелі з метою приведення їх у відповідність до нормативів та показників інвестиційних декларацій. Це також пожвавлює активність на фондовому ринку.

По-третє, не слід забувати, що фактично весь січень українці святкують. а отже необхідно відіграти західне зростання вже в грудні.

По-четверте, в кінці року, як правило, стає більш чіткою картина економічної ситуації в країні та її перспективи на наступний рік. Як наслідок, інвестори отримують орієнтири для дій.

Нарешті, варто нагадати про так звану звичку. Якщо ринок зростав у 9 випадків з 10, то чому б йому не зрости і зараз. Ці очікування стимулюють гравців та штовхають котирування цінних паперів вгору.

Тобто, можна сказати, що Миколай все таки принесе зростання фондового ринку. Наступне питання, чи ми це заслужили, чи були ми чемні. Але це вже інша історія.
 
0
Щоб заробляти багато грошей онлайн, думаю, не потрібно бути комп’ютерним генієм, seo фахівцем або старим і досвідченим професором. Всього лише необхідний надійний комп’ютер, інтернет і чудова ідея. Нижче наведено список наймолодших і найбагатших онлайн-підприємців. Ці молоді бізнесмени показали, що цілком можливо молодим людям досягти успіху в онлайн-бізнесі.
 
0
Недавно знайшов на одному з російських сайтів таке повідомлення, по типуsmile"Як вийти заміж за мільйонера":

Що робити? Я - красива, весела, розумна 25-річна дівчина. Я не з Москви. Хочу вийти заміж за хлопця, який заробляє на рік не менше 200 тисяч доларів, тому що хочу мати можливість сидіти вдома з нашими майбутніми дітьми. Я розумію, як це звучить, але 200 тисяч на рік - це сьогодні доходи середнього класу в Москві, так що не надто. Є на цьому сайті хлопці, які заробляють 200 тис. доларів на рік або більше, або їх дружини? Підкажіть! Я зустрічалася з бізнесменом, який заробляє приблизно 50-100 тисяч в рік, але я сказала собі: Стоп! 100 тисяч не приведуть мене в будинок в центрі Москви. Ось що мене цікавить особливо: 1.Де ви, самотні багаті чоловіки, проводите вільний час? Дайте мені адреси барів, ресторанів, спортзалів.
2.На який вік мені орієнтуватися (мені 25 років)?
3.Чому деякі жінки, що ведуть розкішне життя, так прості? Я бачила справді "простих бабів", занудних, з якими нема про що поговорити, але вони заміжні за неймовірно багатими чоловіками. І я бачила до біса привабливих дівчат, які нудьгують у барі на самоті. І у чому тут справа?
Я б не шукала хлопця, якого шукаю, якби не була абсолютно впевнена, що зможу підійти йому по всіх параметрах: зовнішній вигляд, культура, розум, вміння вести господарство і зберігати тепло домашнього вогнища.


Лист цієї дівчини не залишилося без уваги: хлопець, який заробляє понад 500 тис. доларів на рік, відповів на її пропозицію як справжній фінансист і трейдер:

"Я прочитав твоє повідомлення з великою зацікавленістю, і уважно обміркував Твою дилему. Пропоную аналіз Твого важкого становища. По-перше, я не даремно витрачаю Твій час: я підходжу під твої вимоги, так як заробляю більше, ніж 500 тисяч доларів на рік. І ось як я все це бачу. Твоє пропозицію, з точки зору такого хлопця як я - однозначно погана угода, і ось чому:
Якщо викинути з Твого листа все зайве, Ти пропонуєш просту угоду: Ти пропонуєш свою красу в обмін на мої гроші. Гарно, але ось у чому проблема: Твоя краса буде в’янути, а мій капітал буде тільки рости... Фактично, ймовірність збільшення мого капіталу дуже висока, але ти красивішою точно не ставатимеш!
Так що на мові економіки Ти - актив що знецінюється, а я - прибутковий актив. І ти не просто актив що знецінюється, Твоя цінність падає все швидше і швидше! Дозволь пояснити: тобі зараз 25, і Ти напевно будеш привертати увагу чоловіків ще років 5, але з кожним роком все менше. В 35 років на Тебе ніхто не подивиться.
Тут на фондовій біржі ми б назвали тебе "торгівельною позицією", а одружуватися на Тобі - це все одно що "купити й тримати". Але купувати Тебе (про що Ти і просиш) - це поганий бізнес, так що я б краще взяв в оренду.
Якщо мої слова тобі здадуться жорстокими, задумайся ось над чим. Якщо мої гроші зникнуть, так само поступиш і Ти; так що коли Твоя краса зів’яне, мені потрібен буде спосіб вийти з цього активу. Це дуже просто. Так що угода, яка має сенс - це побачення, але не весілля.
Окремо хочу зауважити, що у своїй ранній кар’єрі я багато чого зрозумів про ефективність ринку. І я здивований, що така "красива, весела, розумна", як Ти, до цих пір не знайшла собі "татка". Мені важко повірити, що для такої привабливої дівчини, як Ти себе описуєш, ще не знайшлося 200 тис. $ на рік.
До речі, ти завжди можеш знайти спосіб заробити гроші сама: у такому випадку нам би не довелося вести цю важку розмову. Загалом, хочу сказати, що Ти на правильному шляху - класична стратегія "видави і викинь". Сподіваюся, я допоміг Тобі. Так, якщо будеш готова обговорити будь-які варіанти оренди - дай мені знати!"


Далі було продовження і ще одна відповідь іншого фінансиста:

Я теж з великою зацікавленістю прочитав ваш пост. Я - тpейдеp, 28 років, повністю підходжу під Ваші умови кавалеpа з заpабітком у 200 тисяч доларів на рік. Hасправді я заробляю більше мільйону, так що цілком можу забезпечити жінці комфоpтне життя на рівні вищого сеpеднього класу (навіть не нижнього сеpедньго класу, які змушені тулитися в кваpтиpках з двома спальнями).
Я з розумінням ставлюся до вашого бажанням вийти заміж за заможного чоловіка. Молоко треба пpодавати до закінчення терміну придатності. Але, оскільки це молоко чудової якості, не будете ж Ви пpодавати його по негідній ціні?
Мені б хотілося відповісти на деякі аналогічні питання, які попередній джентльмен обійшов своєю увагою, а також дати кілька констpуктівних порад з того, де Вам краще шукати відповідну паpу. Я, як і попередній коментатоp, віpю в теоpію ефективного pинку, завдяки чому я також здивований, що 200000 $ з Вами до сих піp ще не зустрілись. У Москві достатньо багатих адвокатів, банкіpів і хедж-менеджеpів. Так у чому ж справа?
Мені здається, що пpоблема полягає у тому, що Ви у своїх пошуках були недостатньо сфокусованими.
Каменем спотикання, як мені здається, є те, що ви шукаєте в потенційному нареченому не тільки гроші, але й інші якості, такі як: приваблива зовнішність, наявність хаpактеpу і почуття гумоpу. Однак ті з чоловіків, які цими якостями володіють, з pаннього віку розуміють, що їм не потрібні гроші, щоб пpиваблювати якісних жінок. Як говоpиться - якщо можна отримати безкоштовне молоко, навіщо купувати коpову? Вам необхідно шукати тих, хто багатий грошима, але бідний у дpугих відношеннях. Їх не так вже й легко помітити, оскільки Ви біологічно налаштовані на те, щоб автоматично їх не помічати та ігнорувати. Однак, коли під час наступної званої вечері Вас пpедставлять низенькому, товстенькому, лисому чоловікові, який під час pозмови з Вами неpвується і метушиться - зверніть на це особливу увагу.
У мене для Вас є цікава істоpія. Одна моя знайома (так само, як і Ви - витончена і обpазована дівчина) змогла зааpканити одного такого чоловіка, який виявився одним з топ-10 керівників Газпрому. Ця істоpія - з pазpяду тих, якому мами-золотошукачки розповідають пеpед сном своїм донькам-золотошукачкам.
Що ж до недоліків нареченого, то виявилося, що все не так дуже й погано. Маючи в банку кілька сот мільйонів, вона змогла його відмити і злегка натаскати. Такий шлюб треба pозглядати, як купівлю будинку в аварійному стані з безмежним бюджетом на pемонт (а себе, відповідно, як геніального девелопеpа). Проте мушу вас попередити, що в справі покращення чоловіка важливо не пеpестаpатися і не довести його до стану, коли він почне бути пpивабливим для інших жінок - більш молодих і кращих, а ніж Ви.
Пастка полягає в тому, щоб зробити його цілком пpезентабельним, в той же час переконавши його в тому, що Ви - найкраще, чого він може досягти в житті! Ця впевненість, а також ботокс і спільні діти будуть стpахівкою від падіння вашої вартості (я віддаю перевагу терміну "квасне молоко").
Бажаю вам всіляких успіхів у Вашому тоpговому підприємстві. Що стосується мене, то я теж вільний для короткотермінового лізингу. Однак для шлюбу я надам перевагу жінці, яка пpинесе на стіл пеpеговорів кpасоту, мізки і ініціативу. Мені не хочеться псувати свій генофонд і виховувати цілий виводок Пеpіс Хілтон.


Як вам, переписка? :)
 
0
Самовпевненість - одна з найбільш поширених психологічних проблем трейдерів. До самовпевненості схильні всі люди, але у деяких вона може відображати глибокі психологічні конфлікти. Іноді, однак, самовпевненість - просто питання труднощі зламу старих звичок. Буває, торгові стратегії виконуються нами "занадто автоматично", навіть якщо правила їх не цілком коректні. Іноді необхідно навчитися іншому поведінці або "перевчитися" трейдингу.

Життєво важливо так відточити ваші навички трейдингу, щоб Ви могли здійснювати операції вільно та інтуїтивно. Мислення обмежено, а за допомогою практики можна одночасно виконувати безліч завдань і "розширити" рамки мислення. Кращий приклад автоматичного виконання завдання - водіння автомобіля. Коли Ви спочатку навчалися водінню, воно було дуже повільним: Ви зосереджено тиснули на гальмо, коли очікували потенційну небезпеку і концентрували увагу на педалі газу, коли все йшло добре. У міру накопичення досвіду, однак, багато чого у вашому водінні стало "автоматичним" і Вам більше не потрібно звертати увагу на рутину. Тепер, як досвідчений водій, Ви можете легко справлятися з безліччю завдань на ходу: налаштування радіо, погляд в дзеркала, відстеження швидкості.

Подібний психологічний процес відбувається і при накопиченні досвіду в трейдингу: Вам більше не потрібно ретельно оцінювати якісь можливості. Ви тепер можете діяти "інтуїтивно" та надаватися правим велику частину часу. Така форма автоматичної роботи дозволяє Вам ефективно торгувати. Ви можете зробити більше з меншою психологічною енергією.

Але що трапляється, коли торгівля на "автопілоті" більше не працює? Стан ринку безперервно змінюється і стратегія, яка працювала минулого тижня, не може працювати сьогодні. Коли це відбувається, Ви повинні навчитися використовувати нову стратегію. Однак, це може бути важче, ніж здається.

Ви коли-небудь пробували змінити підхід після того, як розвинули навичку? Ви пробували поліпшити розмах ключки для гольфу або застосувати новий спосіб користуватися річчю після багатьох років практики? Іноді це важче, ніж почати спочатку. Ви повинні навчитися конкуруючого методу і спробувати припинити користуватися старим. Наприклад, подивіться на людину, яка вчиться водити машину з ручною коробкою передач після декількох років водіння з автоматичною. Багато в чому це схоже на повторне навчання водінню. Потрібно натиснути педаль зчеплення, не знімаючи ноги з педалі гальма, включити першу передачу і обережно віджати зчеплення в міру руху. Але є і велика різниця з тим, коли Ви вчилися водити на самому початку: пройшли роки, і є сильне прагнення забути про концентрацію на новій навичці й робити це по-старому. Тобто, Ви можете забувати вичавлювати зчеплення, коли гальмуєте, або будете перемикати передачі без зчеплення. Це - форма "самовпевненості". Всі забувають, що вони не знають, як водити з ручною коробкою передач і повертаються до "старого" автоматичного способу. Те ж саме може відбуватися, коли Ви пробуєте вивчити новий підхід до трейдингу; Ви можете торгувати "автоматично", якщо забудете про обережність. При вивченні нової навички потрібно бути зосередженим і неквапливим. Звертайте увагу і фокусуйтеся на кожній дії, поки не заміните старий метод новим. Пам’ятайте, старі звички важко ламати, але якщо зосереджуватися і практикуватися, Ви зможете замінити старий підхід новим.
 
+3
Успішні бізнесмени зустрічаються досить часто. Власне, слово "успіх",я думаю, до бізнесу можна застосовувати, проте більша частина ділових людей, які досягли успіху, досягли вершин тільки завдяки самим собі. Хтось завдяки наполегливій праці, хтось - завдяки відмінній ідеї, яка працює чи не сама по собі, але найуспішніші бізнесмени, які досягли вершини, добилися всього завдяки тому, що порушили правила (іноді і закони), і зробили все не так, але в результаті - виграли.
 

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті