Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:43 | London, Apr 26 00:43 | New York, Apr 25 20:43
Shanghai, Apr 26 08:43 | Tokyo, Apr 26 09:43 | Sydney, Apr 26 11:43

Про текстові біржі

4782 дня назад (23-03-2011 15:19) - Роман Зайцев


Крім розсилки резюме, можна скористатися послугами спеціальних бірж, торгуючих статтями, наприклад Textsale.ru. Реєстрація в цій системі проста, і кожен автор відразу дістає можливість продавати свої статті.

Як і в будь-якій іншій роботі, в копірайтензі новачки не повинні, розраховуючи на миттєвий прибуток. Спочатку потрібно зарекомендувати себе, набити руку. Звичайно текстові біржі залишають рейтинг своїх авторів, який формується в процесі співпраці з ними. Активні автори, розміщують багато якісного контенту, мають вищий рейтинг, їм привласнюється "зірки”, що дозволяє їм одержувати замовлення на певні теми. "Зірка” в системі Textsale.ru - свого роду винагорода, що свідчить про високу якість робіт автора. І навпаки - копірайтер, що пише погано або - гірше за те - що запозичує тексти у інших, миттєво втрачає очки. Бажання швидко і без зусиль заробити, як правило, першими сходять з дистанції.

Ледачих і невпевнених чекає та ж доля. Ведучи нечесну гру також довго не затримуються в цьому бізнесі Адміністрація текстових бірж уважно відстежує подібних "авторів” по ip-адресі і, у принципі, здатна заблокувати їм доступ в свою систему.

Є і ще варіант обману якими користуються неохайні копірайтери. Існують спеціальні комп’ютерні програми, назви яких ми не станемо згадувати тут із зрозумілих причин. Ці програми дозволяють трансформувати будь-який текст, замінюючи оригінальні слова синонімами. Зрозуміло, що якість рерайта в цьому випадку залишає бажати кращого. Миттєва вигода від продажу такої статті обернеться грандіозним провалом - горе-копірайтер навряд чи ще коли-небудь одержить замовлення.

 

Завантаження коментарів...

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті