Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:42 | London, Apr 25 13:42 | New York, Apr 25 09:42
Shanghai, Apr 25 21:42 | Tokyo, Apr 25 22:42 | Sydney, Apr 26 00:42

Чому новачки легко втрачають гроші на біржі



4769 днів назад (05-04-2011 16:02) - Роман Зайцев


Дуже часто гра з демо-рахунком в корені відрізняється від роботи з реальними грошима. У першому випадку прибуток росте, доходи збільшуються, та варто вийти з демо-режиму, як ситуація корінним чином міняється. Що відбувається?

Якщо хтось протягом двох тижнів "посидів” на демо-режимі і освоївся, йому вже не терпиться перейти в "реал” і почати заробляти і це не дивлячись на попередження професіоналів: "на демонстраційному режимі ви повинні працювати не менше трьох місяців”.

Статистика також не радує: приблизно 95% новачків "зливає” гроші в перші ж сесії. І начебто інші трейдери попереджали, і в інтернеті на цю тему багато аналогічних рад, ніщо не допомагає. Навпаки, розслабляє. Можливо, спрацьовує горезвісне "може”. Або віра у те, що "новачкам везе”. І дійсно, багатьом не терпиться спробувати успіх на смак. Ось вони, гроші! Ось він, успіх!

Найбільші втрати трапляються, коли новачок, ризикуючи, бере плече 1:100. З 300 доларів виникає 10 тисяч, хіба можна з такими грошима та не виграти? Він упевнений, що його прибуток подвоїться або, що ще краще, потроїться. Гонитва за надприбутками часто обертається збитками. І замість 200-300 очікуваних доларів на рахунку він бачить нуль. Зникло все до останнього цента. Чому? Як таке могло відбутися? Адже його попереджали, розповідали, показували, наводили приклади.
Перш за все, людина вчасно для себе не з’ясувала, що він не один бажає заробити на Форексі. Що заробити хоче ще щонайменше близько мільйона людей по всьому світу.

Якщо всі виграють, що ж програє? Звичайно, хтось повинен програвати. Як правило, програє більшість новачків унаслідок недосвідченості. Виграють ті, хто протягом напівроку тренувався на демонстраційному рахунку. Хто навчився одержувати стійкий профіт протягом трьох місяців підряд. Хто постійно аналізує безліч фактів, якими простий смертний ніколи не цікавиться. Існує достатня кількість нюансів, які відрізняють реальну торгівлю від віртуально-демонстраційної.

Як тільки в хід підуть справжні гроші, ці нюанси відкриються, проявлять себе, примусять дивитися на Форекс вже не через рожеві окуляри. Професіонали радять починати реальну гру з відчуттям готовності до розставання з чималими сумами. Вважайте, що це платня за навчання. Скільки можуть коштувати уроки майстерності: двісті, триста, п’ятсот доларів? Скільки ви готові вкласти в освіту, якщо будете упевнені, що через рік-два почнете заробляти пристойні суми?

 

Завантаження коментарів...

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті