Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 07:50 | London, Apr 25 05:50 | New York, Apr 25 01:50
Shanghai, Apr 25 13:50 | Tokyo, Apr 25 14:50 | Sydney, Apr 25 16:50

Колонка главреда

RSS стрічка
Адміністратор блогу:   Роман Зайцев
Всі рубрики (8)
SEO (1)
+1
Дуже часто гра з демо-рахунком в корені відрізняється від роботи з реальними грошима. У першому випадку прибуток росте, доходи збільшуються, та варто вийти з демо-режиму, як ситуація корінним чином міняється. Що відбувається?
0
Крім розсилки резюме, можна скористатися послугами спеціальних бірж, торгуючих статтями, наприклад Textsale.ru. Реєстрація в цій системі проста, і кожен автор відразу дістає можливість продавати свої статті.
0
Комерційна стаття звичайно містить 3-4 тисячі друкарських знаків, і при середній ціні $5 за тисячу знаків вартість такої статті складе $ 15-20. Якщо вдасться продавати по п’ять статей в тиждень, місячний заробіток копірайтера може скласти близько $400 - цілком непогані гроші, погодьтеся. Давайте розглянемо історії успішних копірайтерів, з яких варто брати приклад.
+1
2010-й рік став роком загострення боротьби за авторські права, причому в низці випадків методи цієї боротьби суперечили усілякому здоровому глузду. Закриття сайтів, розделегування доменів, податок на "болванки", боротьба з UGC - всі ці події відбулися в 2010 році.

Цілком ймовірно, що і нинішній рік стане продовженням тренду боротьби за копірайт. Хоча необхідність нових підходів до захисту авторських прав в епоху інтернету очевидна для всіх, навіть для тих, хто далекий від онлайнового електронного бізнесу.

0
Дія копірайту заснована на простому принципі: "Якщо ти не можеш захистити своє - значить, це тобі не належить".

0
Багато досвідчених веб-майстрів вважають, що тема навчання веб-майстерності не актуальна й не варто цьому присвячувати свій сайт і, що таке SEO не цікавить уже нікого. Але, є одне велике АЛЕ - щодня ряди веб-майстрів, веб-дизайнерів і, звичайно ж, оптимізаторів поповнюються! І в пошуках необхідних уроків по навчанню web- премудростям в seo вони витрачають занадто багато часу. Інформація розрізнена і курси seo для веб-майстра створені для систематизації й простої подачі секретів seo оптимізації.
0
Бідність ... ми всі любимо гроші, але чи люблять вони нас? Складні на перший погляд питання мають дуже прості відповіді, можливо, тому їх не розуміють більшість людей.
+1
Деякі з них по праву стали частиною історії. Інші досить молоді і затребувані як копірайтери, маркетологи, фахівці з продажу та бізнес-консультанти в наші дні.

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті