Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 05:05 | London, Apr 24 03:05 | New York, Apr 23 23:05
Shanghai, Apr 24 11:05 | Tokyo, Apr 24 12:05 | Sydney, Apr 24 14:05

Візуалізація - визнаний метод успішної роботи трейдера

 
 
 
Редагувальсь: 2 рази — останній 4793 дня назад
 
1 голосів
up
1
down
 
 
 


4804 дня назад (28-02-2011 01:49) - Христина


Безліч професійних і ультрауспішних лідерів у спорті використовують силу візуалізації, щоб досягти максимально можливого для себе рівня. Далеке від "фокус-покус", мистецтво візуалізації швидко стає визнаним методом успішної роботи. Найзатятіші прихильники візуалізації - атлети, але є і хірурги, конферансьє, і навіть бізнесмени, які подумки уявляють, як вони будуть діяти і реагувати на різні несприятливі ситуації, які можуть статися під час важливої зустрічі.

Як візуалізація може допомогти трейдерам? Ось реальний приклад успішного трейдера, що використовує її. "Біля входу в будівлю, де розташований мій офіс, є фонтан. Одного разу вранці я прийшов надто рано, так що всівся на лавку і пильно дивився на фонтан. Я уявив себе за своїм робочим столом. Я бачив себе, як спокійно виконує кожну угоду, згідно зі своїм добре обдуманим планом. Коли спрацював мій стоп-лосс, я вийшов з угоди без емоцій. Коли була досягнута мета прибутку, я швидко оцінив ситуацію і вирішив, продовжувати угоду або виходити. Я витратив у мріях всього кілька хвилин, незабаром піднявся з лавки і пішов у свій офіс. "Того дня відбулися чудові речі", продовжував він з посмішкою. "Я зробив кілька кращих угод за всю кар’єру. Фактично, день пройшов подібно до того, яким я уявив його. Тепер кожного ранку я сиджу перед фонтаном і уявляю себе, як виконую угоди так легко, як тільки можу. В кінці дня я залишаю офіс з зекономленою енергією і відчутними результатами".

Спробуйте скористатися цим простим, але ефективним методом перед початком вашого торгового дня. Підіть у тихе місце, де Вас не турбуватимуть протягом декількох хвилин. Посидьте тихо і уявіть, як ви ефективно працюєте протягом дня. Наслідуючи приклад трейдера, побачте себе спокійним і впевнено здійснюйте операції згідно зі своїм планом. Чим більше Ви практикуєте візуалізацію, тим краще зможете підтримувати спокійний і зосереджений підхід до торгівлі.

 

Завантаження коментарів...

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті