Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 20:05 | London, Apr 23 18:05 | New York, Apr 23 14:05
Shanghai, Apr 24 02:05 | Tokyo, Apr 24 03:05 | Sydney, Apr 24 05:05

Пастки для недосвідчених і емоційних трейдерів

4881 день назад (12-12-2010 13:41) - Христина


Надзвичайний рух ціни - звичайна пастка для недосвідчених і емоційних трейдерів. Останні кілька років ми постійно бачимо на ринках надзвичайну волатильність. Деякі трейдери пристосувалися і користуються перевагою цього, в той час як інших вибило з ринків. Коли Ви очікуєте якийсь рівень волатильності, Ви можете виставляти відповідні стоп-лосси і цілі, не піддаючись емоційним реакціям. Але коли ринки мінливі непослідовно, а Ви маєте випадковий надзвичайний ціновий рух, набагато важче належним чином управляти угодою і залишатися без емоцій.

На противагу тому, що надзвичайний рух ціни - потенційна пастка, багато трейдерів поспішать заявити, що для захисту від таких ходів проти позиції є стоп-лосс. Звичайно, стоп-лосс допоможе якось контролювати ситуацію. Але вірно і те, що, коли з’являється надзвичайний рух ціни, дуже важко закрити позицію так, як Вам потрібно.

Взагалі, коли ціна екстремально йде проти Вас, вигідніше перечекати хід. Коли є велика зміна ціни за дуже короткий проміжок часу, зазвичай буває хоча б невеликий відкат, який дасть Вам закритися за кращою ціною. Є, правда, один ключовий виняток. Якщо ваша позиція відповідає настрою натовпу (особливо очікує великих спекуляцій), а рух йде різко проти цих очікувань, Вам слід виходити як можна швидше.

Зворотний бік пастки надзвичайного цінового руху - якщо ціна дуже швидко робить великий хід на вашу користь. За цих обставин, Ви, ймовірно, закриєтеся занадто швидко. Якщо Ви занадто довго чекатимете з виходом, Ви можете втратити перевагу і закритися за гіршою ціною, на відкат. У цих випадках вигідніше спробувати закритися до того, як ослабне імпульс ходу.

Потрібно вивчити рівень волатильності інструменту, яким торгуєте і включіть "правила" для таких ситуацій у свій план торгівлі.

 

Завантаження коментарів...

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті