Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 11:06 | London, Apr 19 09:06 | New York, Apr 19 05:06
Shanghai, Apr 19 17:06 | Tokyo, Apr 19 18:06 | Sydney, Apr 19 20:06

Конкурентоспроможний дух у трейдингу

4773 дня назад (26-03-2011 13:35) - Христина


Протягом усього життя нам говорять, що треба розвивати в собі дух конкуренції. Ми порівнюємо себе з іншими, прагнемо великих успіхів, і намагаємося стати кращими серед рівних. У дитинстві, граючи у спортивні ігри, нам радять відточити навички і стати зоряним спортсменом. У школі нас запевняють, що високі оцінки - ключ до довгострокового успіху. І коли ми приходимо в світ дорослих, на роботу, ми дізнаємося, що виживання залежить від перемоги у змаганні. Але коли це стосується трейдингу, Ви реально ні з ким безпосередньо не конкуруєте. У трейдингу той самий конкурентоспроможний дух може принести більше шкоди, ніж користі.

Порівняння наших досягнень з іншими, схоже, має деякі переваги. Знання, що мета досяжна, наприклад, часто стає потужним стимулом. Кілька наукових відкриттів запізнилися через те, що їх спочатку вважали неможливими. Але як тільки цілі виявилися здійсненними в порівнянні з іншими в науковому світі, прогрес прискорився. Але порівняння можуть також мати і несприятливий вплив. Як не дивно, люди, що досягають більшого, зазвичай трудяться незалежно і менше піклуються про те, як працюють інші. Вони йдуть своїм власним маршрутом, по своєму шляху, і шукають подальший напрямок всередині себе. Трейдинг - такий же творчий процес. Ви повинні відточити свої навички торгівлі. Ви повинні знайти метод, який відповідає вашим здібностям і індивідуальності. Порівняння з іншими трейдерами часто може створювати проблеми. Як працюєте Ви, не має ніякого відношення до того, як працюють інші. Це може викликати негативні емоції, типу ревнощів або заздрості. Побачивши, що Ви працюєте гірше іншого такого ж трейдера, Ви, ймовірно, будете думати "чому я не можу робити так?" Або "я не настільки хороший трейдер, як я думав," Таке мислення ніяк не сприяє відточуванню ваших навичок торгівлі.

Не дивіться нічиїх звітів, крім своїх власних. Ви часто будете спокушатися порівняти свою роботу з іншими. Це властиво всьому нашому житті і не легко відразу змінити звички. Але в трейдингу Ви повинні обмежити цю манію. У кожного своя крива навчання. Щоб підтримати свій настрій, Вам краще зосередитися на поліпшенні своєї власної статистики, а не дивитися на інших трейдерів. Ви не знаєте, які чинники допомогли їм у роботі, так що порівняння можуть лише ввести в оману і заважати. Чужі досягнення не мають до вас ніякого відношення. У пошуках причин, чому у вашому методі щось йде не так, як треба, Ви можете встановити особисті чинники, які стримують Вас, унікальні особисто для Вас.

Які чинники відрізняють ваші виграшні угоди від збиткових? Що Ви можете покращити? Як тільки Ви ідентифікуєте ці фактори, наступним кроком потрібно створити план на майбутнє, щоб максимізувати свої сили. Наприклад, якщо Ви бачите свою силу в торгівлі на відкритті у висхідному трендовому ринку, сфокусуйтеся на вдосконаленні навичок послідовної торгівлі саме в таких умовах. Кому цікаво, чи робите Ви на 50% менше, ніж інші трейдери? Ваша енергія повинна бути зосереджена на створенні послідовного прибутку, а не на перемозі над іншими. Такі порівняння лише розчарують і відвернуть Вас. І, врешті-решт, по всій вірогідності, Ви, так чи інакше, зробите величезний прибуток, якщо зосередитеся тільки на собі.

Хоча Ви, можливо, досягали успіху в минулому, порівнюючи себе з іншими, це може бути шкідливо для торгівлі. Ви будете успішніші, якщо ретельно досліджуєте власний минулий звіт, виявите чинники, які заважають роботі, і зміните свій підхід. Так Ви зможете приборкати свій дух конкуренції. Зосередьтеся на собі, на ринку, і ні на чому іншому.

 

Завантаження коментарів...

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті