Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 03:25 | London, Apr 25 01:25 | New York, Apr 24 21:25
Shanghai, Apr 25 09:25 | Tokyo, Apr 25 10:25 | Sydney, Apr 25 12:25

Інвестиції у людей

4899 днів назад (26-11-2010 13:25) - Христина


Коли працівникам відомі стратегічні цілі свого підприємства, вони чітко розуміють, що потрібно робити, до чого прагнути, то непродуктивні витрати скорочуються, і успіх досягається швидше і впевненіше. Однак реалізувати на практиці ці загальновідомі на перший погляд істини не так просто. Тим більше - за часів економічних труднощів.

Досвід успішних організацій світу довів, що найбільш ефективними є інвестиції в розвиток професійного рівня фахівців. Такі інвестиції гарантують високі дивіденди.

На сьогодні тема поліпшення свого бізнесу завдяки розвитку людського потенціалу стає все більш актуальною.

У багатьох компаніях нарешті розуміють, що головна їхня цінність - саме працівники.

Останнім часом все частіше доводиться спостерігати, що Уряд та місцеві органи виконавчої влади наголошують про підтримку залучення інвестицій у економіку України, насамперед у великий бізнес. Це добре. Але чи не зменшується при цьому спрямуванні на розвиток великого бізнесу увага до можливостей самозайнятості населення?

Наприклад, Польща саме завдяки стрімкому розвитку самозайнятості населення успішно пройшла іспит "шокової терапії". Саме тому активісти організацій громадянського суспільства, що згуртувалися навколо реалізації проекту по посиленню потенціалу органів самоорганізації населення у Криму на прикладі Білогірського району (за підтримки програми "Об’єднаймось заради реформ" (UNITER)), вирішили зробити акцент у своєї роботі у четвертому кварталі 2010 року на допомогу місцевих ініціатив з розвитку соціального підприємництва.

Соціальне підприємство — це бізнес, який переслідує переважно соціальні цілі, прибутки якого спрямовуються головним чином на саморозвиток, громадські справи чи на вирішення гострих суспільних проблем. Таке підприємство діє за всіма законами бізнесу і приносить прибуток.

 

Завантаження коментарів...

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті