Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 16:44 | London, Apr 20 14:44 | New York, Apr 20 10:44
Shanghai, Apr 20 22:44 | Tokyo, Apr 20 23:44 | Sydney, Apr 21 01:44

Рецепт успіху: інвестуємо увагу і сили у бізнес



4791 день назад (09-03-2011 13:26) - Ілона Чіркова


Роздумуючи про тему досягнення успіху в роботі, та й в інших сферах життя хочеться поміркувати про те, як потрібно поводитися. Який спосіб поведінки вибирати, щоб будь-яке починання бізнесу було успішним і щоб все задумане виходило як за помахом чарівної палички?

Хоча, думаю, чудес не буває, і для реалізації кожного плану необхідно старанно працювати і робити все від себе залежне, щоб домогтися бажаного результату. От уявіть собі: перед Вами вибір - переглянути кілька 10-хвилинних уривків з різних хороших фільмів або переглянути один хороший фільм від початку і до кінця. Напевно ви виберете другий варіант. Однак, в житті виходить так, що часто багато людей поступають з точністю до навпаки - вибираючи перший варіант. Вони хапаються за безліч справ і не доводять до кінця ні одну з них, або просто роблять все не досить якісно, у пів сили. Так чому б не зібратися і не зайнятися чимось одним (максимум двома справами одночасно), щоб і продуктивність, і якість виконаної роботи радували й характеризували вас як відмінного професіонала. Причому, я вважаю, ця порада може стосуватися і годиться не тільки для робочих питань, але й для інших сфер життя - навчання, занять спортом, особистого життя і так далі. Варто замислитися - чи так це добре - намагатися відкусити більше, ніж потім вийде прожувати?

Фокус - ось що важливо для будь-якої справи. Чим краще ви зосереджені на чомусь одному, чим менше розпорошуєтеся на інші справи, тим більше вірогідності, що все вийде добре і якісно, швидко, без безглуздих помилок, які можна здійснити через неуважність і через брак часу на детальну перевірку за все, що робиться.

Легких шляхів до досягнення успіху немає. Значить, не варто відкладати в довгий ящик важливі справи і розслаблятися. Просто почніть щось робити. Головне - діяти, а не сидіти і чекати, що все відбудеться само собою. Або що Вашу ідею використовує хтось інший - більш швидкий і менш лінивий. До речі, впевнена, що при створенні бізнесу і вкладанні душевних сил та інших ресурсів у якусь справу результат може бути видно не зовсім відразу. Так що руки опускати не можна - важливо робити і прагнути до запланованого, незважаючи ні на що. З часом проект почне працювати, більше покладаючись на закони інерції. А це означає, що сил на роботу може вимагатися менше, а віддача буде більш помітною і вагомою. А це - знак, що ви наближається до виконання мрії, втілення того, заради чого взагалі був затіяний проект.

Думаю, ви погодитеся зі мною в тому, що кожній справі, якщо звичайно хочеться виконати роботу розумно і якісно, варто приділяти максимум уваги. Майстром на всі руки може бути не кожен, а от яким-небудь "Недороблювачем" - запросто. Так що не завадить добре спланувати все, чого бажаєте, і приступити до реалізації планів крок за кроком. Тоді успіх і віддача від справи гарантовані.

 

Завантаження коментарів...

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті