Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 19:13 | London, Apr 25 17:13 | New York, Apr 25 13:13
Shanghai, Apr 26 01:13 | Tokyo, Apr 26 02:13 | Sydney, Apr 26 04:13

Фондовий ринок

RSS стрічка
Адміністратор блогу:   Ілона Чіркова
0
Новина про те, що компанія закінчила 2010 рік з чистим прибутком в 2,65 млрд. грн., стала основним драйвером зростання, тому що мінімальний розмір виплат на акцію складе близько 14,7 грн. Але папір показала зростання більш істотний, ніж очікувана сума дивідендів, рішення про виплату якої може бути прийнято 25 лютого.

Протягом дня капіталізація "Укрнафти" (UNAF) піднімалася на 17,5%, а вартість акцій досягала рекордного максимуму в 850,7 грн. У зв’язку із зростанням котирувань більш ніж на 10% торги по акціях компанії на "Українській біржі" припинялися на годину. Це остудило запал покупців, і на закритті котирування акцій компанії показали зростання всього на 7,49%.

Але цього виявилося достатньо, щоб місцеві індекси за підсумками дня показали впевнений підйом: індекс "Української біржі" підвищився 1,92%, до рівня 2841,95 пункту, а ПФТС - на 1,97%, до 1118,38 пункту. У індексних кошиках обох індексів акції "Укрнафти" (UNAF) займають найбільшу питому вагу - майже 25%. Серед "блакитних фішок" лідерами падіння стали цінні папери Стаханівського вагонобудівного заводу (-1,86%) і "Укртелекому" (UTLM) (-1,1%).
0
З’явилась інформація про те, що на ринок біржі поступило 300 млн. грн., які були зареєстровані 2-3 дні тому на депозитарію. В зв’язку з даною інформацією можна зпрогнозувати, що фондовий ринок почне зростати.
0
Україна, на мій погляд, сьогодні знаходиться на шляху всебічних економічних перетворень. За таких умов, налагодження стабільного інвестиційного процесу є справою особливого значення. Але перед тим, як це довести, зроблю деякі зауваження.
0
Як  заробити гроші? Це питання актуальне в будь-які часи. Грізне слово "криза" лише підливає масла у вогонь і лякає, тисне морально. Існує такий вислів: "Гроші лежать у нас під ногами, треба просто зуміти їх взяти!".

Отже, як заробити гроші? Можна скористатись такими способами:

1) як заробити гроші за рахунок оплати найманої праці; 2) як заробити гроші відкривши власний бізнес; 3) як заробити гроші роблячи вдалі інвестиції.

За великим рахунком, спосіб як заробити гроші (великі) всього один - це заробіток грошей за допомогою бізнесу та їх подальше вкладення в інструменти інвестицій. Але я пропоную розглянути все по порядку.

Якщо Ви професіонал у своїй галузі, то у вас є можливість добитися високої оплати праці, бо професіонали завжди затребувані і роботодавці готові платити за це гарні гроші. Однак, у найманої праці, є суттєві , котрих не можна уникнути недоліки.

Власний бізнес - створення власного бізнесу, розвиток власного бізнесу і його успішне ведення здатне з лишком збагатити його власника. Найбагатші люди - це як правило успішні бізнесмени та інвестори - власники заводів, газет, пароплавів. Власний бізнес можна вважати прямим шляхом до багатства. Однак, на шляху підприємця лежать серйозні труднощі, що виникають при відкритті власного бізнесу. Ці перешкоди, з якими доведеться зіткнутися, відлякують благі починання людей на самому початку, в зародку.

Заробити гроші за рахунок інвестиції, це як би наступний щабель - логічне продовження заробітку,  грошей. Можна (і треба) почати інвестування з малих сум, однак процес досягнення фінансової свободи піде значно швидше, якщо збільшити масу зароблених грошей. Щоб було, ЩО вкладати, треба прагнути заробити грошей більше, а найбільш підходящий для цього інструмент - бізнес. Тому й раджу вищенаведену схему - заробляння грошей за допомогою власного бізнесу та їх подальше вкладення в інструменти інвестування.

Щоб заробити гроші в бізнесі, думаю, Вам потрібна бізнес ідея. Бізнес ідеї є різними, їх тисячі. Бізнес ідеї існують для кожної галузі, так само різні бізнес ідеї вимагають різних початкових капіталовкладень. Одні бізнес ідеї для своєї реалізації вимагають десятків, а то й сотень тисяч доларів. Інші бізнес ідеї навпаки не потребують грошей, цим бізнес ідеям потрібен ваш час, знання, навики.  Бізнес ідеї є для того, щоб Вас зорієнтувати - яким бізнесом можна займатися. Бізнес ідея це лише початок, прочитавши її Ви повинні відчути що саме цей вид бізнесу є рентабельним, цей бізнес мені підходить, я маю можливості його реалізувати і він мені подобається - я буду витрачати на нього свій час з задоволенням. Бізнес ідея не дає Вам точних розрахунків, для цього Вам потрібно буде скласти бізнес план.
+2
Кожна людина в конкретній ситуації зі своєї
позиції бачить світ і по-своєму ставиться до нього.
С. Л. Рубінштейн

Зміни в нашому суспільстві, думаю, поступово призводять не лише до економічних і політичних змін, а й до змін моральних норм поведінки людей, до певної комерціалізації телебачення та інших джерел постачання нової інформації.
0
Щоб заробляти багато грошей онлайн, думаю, не потрібно бути комп’ютерним генієм, seo фахівцем або старим і досвідченим професором. Всього лише необхідний надійний комп’ютер, інтернет і чудова ідея. Нижче наведено список наймолодших і найбагатших онлайн-підприємців. Ці молоді бізнесмени показали, що цілком можливо молодим людям досягти успіху в онлайн-бізнесі.
+3
Успішні бізнесмени зустрічаються досить часто. Власне, слово "успіх",я думаю, до бізнесу можна застосовувати, проте більша частина ділових людей, які досягли успіху, досягли вершин тільки завдяки самим собі. Хтось завдяки наполегливій праці, хтось - завдяки відмінній ідеї, яка працює чи не сама по собі, але найуспішніші бізнесмени, які досягли вершини, добилися всього завдяки тому, що порушили правила (іноді і закони), і зробили все не так, але в результаті - виграли.
+1
Кого б ми не звинувачували зараз у наших невдачах, проколах держави, падіння світового банку, все залишається на своїх місцях. Від нашого внутрішнього обурення ситуація не змінитися. Ми атаковані чужими, а в першу чергу своїми страхами. Всі ми освічені люди, дуже розумні і грамотні, продовжуємо слухати інших сподіваючись, що вони краще знають, що таке добре, а що таке погано і в черговий раз віддаємо свою долю в руки інших. Я вважаю, ми повинні зрозуміти, а головне усвідомити, що діяти необхідно нам - починаючи тут і зараз! Кожну нову думку, ідею метод дії не беріть на віру, створіть в собі прагматиків і все перевіряйте. Працюючі інструменти залишаючи, а інше на звалище. Кожен день ми чуємо промови з екранів телевізорів, радіоприймачів, колег роботі - це розмови про нові страхи. Нас в черговий раз намагаються залякати, налаштувати один проти одного і поки у різних організацій та окремих осіб є вороги вони будуть продовжувати маніпулювати Вами, обіцяючи милість та добро. Але навряд справа доходить до практичних дій всі обіцянки стають непідтвердженим обманом. І Ви чергового разу віддаєте свою долю в руки інших, сподіваючись на вихід. Скільки можна виконувати непотрібні дії, наступати на одні й ті ж граблі? Весь час Ми сподівалися на милість інших, а тепер прийшло століття лідерських рішень. Страх можна перемогти такими способами: піти йому на зустріч і атакувати або втекти, вибір завжди за нами.

Принципи лідерства

1. Шукайте сенс життя, замість пошуку нездійсненних мрій.

2. Шукайте справжню мудрість, замість лицемірного самообману!

3. Приділяйте увагу тим, хто цього заслуговує.

4. Боріться за місце під сонцем. Дійте!

5. Ви відповідальні за своє життя, тренуйте вміння брати на себе відповідальність за свої дії.

6. Протягом століть людина підкорила весь світ, пишайтеся своїми предками і йдіть вперед. Дійте!

7. Насолоджуйтеся кожною миттю життя, беріть по максимуму, не намагайтеся переїдати, але і голодним бути недозволено.

8. Перемагаючи свої страхи - завоюєте світ!


Не треба багато знати, щоб прийняти лідерську позицію у власному житті, потрібно всього лише згадати кілька інстинктів закладених у нас матінкою природою. Саме ці інстинкти піднімають до дії, саме вони привели цивілізацію в нову ЕРУ ЛІДЕРІВ!

Віра у свої сили, переконання у правильності своїх дій і поглядів - приводить до свободи.
Криза відрізняється від звичайного часу тим, що зараз рухи повинні бути швидкими і потрібно застосовувати методи які можливо здаються нам не по плечу, але приводять до результатів. Звільніться від всіх умовностей і стереотипів які не ведуть до благополуччя.
Лише сильні духом люди готові протидіяти страхові. Дуже багато хто знає і багато здогадуються, що всі переконання, страхи, стереотипи - це плід фантазій нашого мозкового центру. Перестаньте боятися невдач, йдіть до перемоги, згадайте, що наш мозок не в силі одночасно вмістити у свідомості безліч об’єктів, тому бачачи і йдучи до світла, не залишається місця для мороку.

Перестаньте боятися невдачі, йдіть до перемоги, згадайте, що наш мозок не в силі одночасно вмістити у свідомості безліч об’єктів, тому бачачи і йдучи до світла, не залишається місця для мороку.

Не поспішайте вірити в усе, що ви чуєте, перевірте це на практиці, і навіть коли зрозумієте, що з цим інструментом досягли успішного результату, проявляйте гнучкість, тому, що наступного разу ситуація зміниться і вимоги до неї теж. Немає єдиного інструменту для вирішення всіх проблем, але є вірне переконання яке допомагає підібрати ключі до всіх замків - це віра в себе, свої сили, прийняття лідерської, а не виконавчої позиції у своєму житті.

Не вішайте ярликів на інших, думайте в першу чергу про себе. Про правильність ваших дій, залишайте ті які ведуть до задоволення. Будьте жадібними до життя, бажайте більшого, ніж маєте. Заздріть! Тільки не для того, щоб проклинати їх і своє життя, а для досягнення
цілей. Дуже важливо згадати про свої амбіції для досягнення та реалізації своєї мрії. Не залишайте незадоволеними свої цілі жити успішним та щасливим життям!

Нова Ера ростить  нових людей, які приведуть її до матеріального і духовного успіху, відмовляться від старих звичаїв і переконань, які призводять до відставання і перешкоджають здоровому розвитку. Та швидкість і потік життя, які були в минулому столітті абсолютно не збігаються з вимогами сьогоднішнього дня. Тому і ми не можемо відставати від часу.
+3
Повернення голови Apple Стіва Джобса було поверненням найбільшого корпоративного казкаря у світі. За останні 30 років Стів Джобс звів випуск нових продуктів у ранг мистецтва. На мою думку, його прийоми, відшліфовані за роки практики, можуть стати у пригоді директорам, бізнесменам, викладачам та всім, хто хоче захопити своїх слухачів. Сім способів продати ідею, якими користується Стів Джобс, розкриває автор книги про підприємця і консультант Кармін Галло (Carmine Gallo).

1. Створіть "вау" момент.
У кожній презентації Стіва Джобса є момент, який викликає у всіх захоплення – той момент, про який потім говорять усі. Ці "моменти" придумуються задовго до презентації.

2. Дотримуйтесь "правила трьох".
"Правило трьох" – один з основних принципів написання текстів. Мозок людини може утримати тільки три чи чотири "фрагменти" інформації, і Джобс добре розуміє цей принцип.

3. Потрібна підтанцьовка.
Джобс рідко виступає на презентаціях на самоті. Замість цього він оточує себе групою підтримки. Звичайно, Нора Джонс не з’явиться на вашому наступному виступі, але якщо ви можете виступити разом з колегою (або клієнтом), то так і зробіть.

4. Введіть героїв і лиходіїв.
У будь-якій великій п’єсі є герой і є злодій. Стів Джобс майстерно створює "п’єси".

5. Думайте картинками.
Презентації Apple на диво прості і візуально. Наприклад, на слайдах Стіва Джобса дуже мало тексту.

6.Придумуйте заголовки для Твіттер.
Apple допомагає ЗМІ розповідати про продукти компанії – вони пишуть заголовки за журналістів.

7. Продавайте мрії, а не продукти.
Стів Джобс пристрасно хоче змінювати світ, і його пристрасть видно в кожній презентації. Будь-хто може освоїти його прийоми для створення креативних слайдів, але вони нічого не варті, якщо презентація відбувається без пристрасті та ентузіазму.
+1
КУА - компанія по управлінню активами. Більшість інвесторів не мають в своєму розпорядженні достатнього часу, технічного оснащення і професійних знань для управління власними фінансами.

Щоб інвестування на фондовому ринку стало доступнышим і дешевшим, компанії по управлінню активами (КУА) пропонують громадянам вкладати гроші до інвестиційних фондів (ПІФ, КІФ), активами яких вони управляють.

Сторінки:
14

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті