Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 04:33 | London, Apr 25 02:33 | New York, Apr 24 22:33
Shanghai, Apr 25 10:33 | Tokyo, Apr 25 11:33 | Sydney, Apr 25 13:33

Думати як мільйонер - шлях до успіху



4799 днів назад (06-03-2011 01:11) - Ілона Чіркова


Коли ми думаємо про мільйонерів, ми уявляємо собі людей у брендовому одязі, що живуть в розкішних будинках, що літають на особистих літаках і відпочиваючих на неймовірно дорогих курортах.

Такий збірний портрет мільйонера, думаю, можна складати довго, прикрашаючи його все новими подробицями.

Однак, як показує практика, навіть мільйонери зовсім не такі, ці люди якраз знають ціну грошам, не намагаються виставити на показ свої статки, і зацікавлені в отриманні коштів для комфортного життя, а не в житті заради скупчення все більших капіталів.

Справжні мільйонери заробляють гроші для того, щоб жити так, як хочеться - отримувати бажані задоволення, забезпечувати всім необхідним родину і працювати так і стільки, скільки хочеться. У той же час вони, на мою думку, розуміють, що гроші люблять рахунок, тому вважають краще не витрачати даремно і невиправдано.

Як же стати мільйонером, якщо в лотерею виграти ніяк не виходить, про особистий бізнес мова поки зовсім не йде, а робота на господаря приносить рівно стільки, що вистачає по рахунках розплатитися і дожити до наступної такої ж зарплати? Пропоную прислухатися до порад справжніх мільйонерів, що заробили свої капітали власною працею.

Перше правило успіху - вірити в свої сили, ставити перед собою мету і впевнено йти до її досягнення.

Якщо хочеться вирватися з кола маленьких зарплат і постійної нестачі грошей навіть на найнеобхідніше, варто задуматися про своє ставлення до світу, грошей і своїм перспективам і здібностям.

Відмінний варіант - зберігати впевненість в тому, що Ви розбагатієте. Цілі у всіх різні, головне - твердо вірити в реальність їх виконання. Ну і йти до реалізації плану - працювати. Можна подумати у що вкласти кошти, який бізнес би подобався Вам і міг приносити прибутки (тобто, подобався ще й споживачам). Фортуна любить впевнених у собі і рішучих сміливців.

Самоосвіта і бажання знати більше по темі, що є цікавою - природні прагнення людини, але вони ще й допоможуть у досягненні мети.

Більше того, навіть домігшись бажаного, не варто припиняти вчитися - будь-яка сфера діяльності з часом змінюється, переживає ті чи інші тренди, в курсі яких необхідно бути, щоб завжди залишатися на коні.

Не можна очікувати, що, почавши свою справу або інвестувавши кошти в щось, Ви відразу отримаєте дохід, почнете процвітати і зможете дозволити собі те, про що раніше і не мріяли.

Найголовніше правило полягає в тому, щоб витрачати менше, ніж заробляти.

Причому навіть тоді, коли Ви вже на півдорозі до першого мільйона. Адже, навіть почавши заробляти пристойно, думаю, немає необхідності відразу переїжджати в більш дорогу квартиру, купувати нову машину.

Багатство не обов’язково має на увазі витрати на найдорожче - тільки щоб показати всім свій статус і можливості.

Вміння керувати грошима і змушувати їх підкорятися і працювати на Вас - ось істинна риса всіх мільйонерів.

Відсутність показухи і скромність - ось принципи, якими і керується більшість мільйонерів. І якщо ви також прагнете до успіху і достатку, варто почати з малого - почати думати і ставитися до грошей, як мільйонер.

 

Завантаження коментарів...

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті