Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 18:41 | London, Apr 23 16:41 | New York, Apr 23 12:41
Shanghai, Apr 24 00:41 | Tokyo, Apr 24 01:41 | Sydney, Apr 24 03:41

Вікс індекс (VIX index) опустився дуже низько

4842 дня назад (20-01-2011 20:31) - investor_ux


VOLATILITY S&P 500 (VIX) - Індекс США, що вимірює очікувану волатильність цін опціонів на фондовий індекс S&P 500, вимірник очікувань ринку щодо волатильності ринку цінних паперів у наступні 30 днів. Індекс вимірюється у відсотках і приблизно визначає очікуваний рух згадуваного індексу в наступні 30 днів.

VIX індекс допомагає моніторити настрої інституціоналов на основі put / call ratio (відношення кількості пут-опціонів, що торгувались до кол-опціонів). Опціонний контракт може складається з внутрішньої і зовнішньої вартості.

Індекс ВІКС (index VIX) дуже низько впав відносно своїх максимальних позицій, це десь показує для інвесторів, що треба фіксуватись на фондовому ринку.

Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть оригинал.


Є така приказка "When the VIX is high, it’s time to buy. When the VIX is low, look out below!", що в перекладі означає:"Коли VIX вгорі, треба купувати. Коли VIX внизу, треба продавати!".

"If the VIX is high, it’s time to buy" - це означає що настрій в учасників ринку стало ведмежим, і волатильність досягла своєї потужності. Що в свою чергу означає вірогідність розвороту ринку в бичу сторону, і падіння волатильності. Оптимальна стратегія полягає в тому щоб delta була позитивною, а vega негативною. Тобто шорт Пут буде найбільш прийнятним кроком. (Примітка автора: Buy PUT = позиція шорт по базовому активу. Short PUT = позиція лонг по базовому активу).

 

Завантаження коментарів...

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті