Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 08:15 | London, Apr 25 06:15 | New York, Apr 25 02:15
Shanghai, Apr 25 14:15 | Tokyo, Apr 25 15:15 | Sydney, Apr 25 17:15

Фінансова еліта США почала підготовку до Третьої світової?

4791 день назад (14-03-2011 15:14) - investor_ux


Аналітик Голдман Сакс прогнозує великі військові події в кінці 2012 і закликає своїх клієнтів скидати акції.

9 березня 2011 телеканал Fox Business вперше відкрито оголосив про плановану на кінець 2012 року великої війни. Колишній провідний аналітик і прогнозист найвпливовішої фінансової компанії Goldman Sachs заявив ведучим, що його клієнтам необхідно почати скидати цінні папери, оскільки військові події кінця 2012 року спричинять за собою найбільший обвал фінансових ринків. Публікую Вам переклад статті редактора Infowars.com Пола Вотсона про дану інформаційної Мегабомби, що розірвалася в студії FoxBusiness network.

Ex-Goldman Sachs Analyst: "Major War" Coming End Of 2012, Infowars.com.

Масивний конфлікт викличе колапс ринку цінних паперів - прогнозує стратегічний аналітик Неннер. Вчора, коли прогнозист Чарльз Неннер розповів телекомпанії Фокс (Fox Business network) про те що індекс Доу Джонс (Dow Jones) обрушиться до рівня 5,000 через великі військові події, які потрясуть світ у кінці 2012 року, телеведучі Фокс Девід Есма і Елізабет МакДоналд застигли в шоці.

Неннер, в минулому технічний аналітик Голдман Сакс, зараз очолює «Центр Досліджень Чарльза Неннера», який передбачає ринкові тренди використовуючи спеціальні комп’ютерні програми з прогнозування поведінкових моделей і аналізу цінних паперів. Неннер передбачав колапс ринку нерухомості та ринку цінних паперів більше двох років тому ще до краху Леман Бразерс (Lehman Brothers). Зараз Неннер прогнозує що індекс Доу стрибне вниз до 5,000 - величезний стрибок, враховуючи, що в даний час він знаходиться на рівні вище 12,000, і те що індекс впав лише до мінімальної точки 6,547 під час економічного колапсу в березні 2009. У зв’язку з цим прогнозом Неннер рекомендувати своїм клієнтам майже повністю вийти з ринку цінних паперів. «Я порадив моїм клієнтам, пенсійним фондам і хедж фондів практично повністю піти з ринку», - сказав Неннер, пояснюючи, що колапс розгорнеться впродовж декількох місяців з точкою поворотного відліку, коли індекс Доу досягне рівня близько 13,000.

Що викличе такий катастрофічний обвал? Нафтовий шок який може бути спровокований «днем гніву» у зв’язку з протестами в Саудівській Аравії чи може бути щось інше? За словами Неннера, який вивчає цикли військового та мирного часу, колапс буде викликаний великими військовими подіями кінця 2012 - 2013 року. Коментуючи таке приголомшливе заяву Девід Есма зміг тільки видавити «Вау».

Вибачте, перед вами фінансовий стратег, що давав гранично акуратні прогнози в минулому і який тільки що сказав своїм клієнтам забиратися з ринку в переддень великої війни, яка спричинить за собою крах ринку цінних паперів, і все, що Есма зміг сказати у відповідь - «Вау» . Оскільки телеведучі Фокс не змогли розгорнути і прокоментувати таку шокуючу заяву Неннера, доводиться тільки здогадуватися про те, хто буде залучений в цю війну і як вона розпочнеться. Проте, здається неминучим, що її коріння будуть в спостережуваних нами теперішніх протестних заворушеннях, що розповсюджуються як дикі пожежі на території Північної Африки і Близького Сходу.

Джерело: Ex-Goldman Sachs Analyst: "Major War" Coming End Of 2012, Infowars.com

Що цікаво:
При уважному перегляді відеозапису інтерв’ю на Фокс Ньюс ви зрозумієте, що аналітик Неннер, в традиційному головному уборі працівників Голдман Сакс, отже знає, про що говорить. Робити такі заяви фінансовому аналітику - значить ставити на кін свою репутацію фінансового аналітика, а в даному випадку ще й репутацію найбільшої світової фінансової компанії Голдман Сакс. Не важливо, що аналітик - колишній співробітник компанії. Якщо прогноз не збудеться - йому більше ніхто не буде довіряти свої інвестиції. Крім того, виникає питання, навіщо Неннер і Голдман Сакс виробляють витік такої важливої, можна сказати інсайдерської інформації? Здавалося б, чим менше знають про такі тренди, тим вигідніше Голдман Сакс. Можливо, це потрібно для того, щоб почати готувати населення до сприйняття як належного і неминучого - нового фінансового колапсу і війни. Зазвичай великі фінансові установи (банки) самі встановлюють тренди. Крім того, з історії відомо, що банки часто стояли за всіма великими війнами (в плані розгортання і фінансування), так як війна - одна з найприбутковіших для них заходів.

 

Завантаження коментарів...

Назад

Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті