Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 17 01:30 | London, Apr 16 23:30 | New York, Apr 16 19:30
Shanghai, Apr 17 07:30 | Tokyo, Apr 17 08:30 | Sydney, Apr 17 10:30

Огляд ринків Американського континенту за 23.11.2010.

Огляд ринків Американського континенту за 23.11.2010.
Рейтинг: 0
Голосів: 0




24 листопада 2010 в 01:32 - Богдан Бричка


Огляд ринків Американського континенту за 23.11.2010.

Сьогоднішній день наочно продемонстрував, що глобалізація перетворила світ в єдиний механізм взаємопов’язаних елементів.



Фондові ринки
Індекс Dow Jones Indus. Avg впав на 1,27%, Nasdaq Composite – втратив 1,46%, а S&P 500 знизився на 1,43%, а S&P/TSX Composite Index впав на 1,05%. Мексиканський Mexico IPC Index знизився на 1,19%, а бразильський Bovespa Index - на 2,41%.
Фондові ринки продемонстрували падіння внаслідок стрілянини між КНДР та Південною Кореєю, побоювань щодо боргової кризи в Європі та боротьби Китаю з інфляцією. Завтра очікується оприлюднення багатьох даних, зокрема, базовий індекс витрат на особисте споживання, особисті доходи та витрати, замовлення на товари тривалого користування, кількість первинних звернень по допомогу з безробіття, продажі новобудов та зміни запасів нафти. Ці дані можуть суттєво вплинути на динаміку ринку.
 
 
Валютні ринки
Сьогодні долар США посилив свої позиції на світовому валютному ринку. Євро впав до $1.3374. Британський фунт впав до позначки 1.5779. Долар щодо єни впав до 83,1750.
Сьогодні долар зріс внаслідок побоювань щодо відновлення боргових проблем ЄС через вибори в Ірландії, збройним конфліктом між КНДР і Південною Кореєю.
 
Товарні ринки
На Нью-йоркській товарній біржі (NYMEX) ціни на січневі ф’ючерси на поставку нафти марки WTI знизились до 81,04 доларів за барель, а марки Brent – впали до 83,36 доларів.
Ціни на нафту знизились частково через зростання долара по відношенню до основних валют, а також після того як канцлер Німеччини Ангела Меркель сказала, що євро знаходиться «особливо серйозній» ситуації.
На COMEX (підрозділ Нью-йоркської товарної біржі) грудневі ф’ючерси на золото зросли в ціні до 1375,0 доларів за унцію, а на срібло зросли до 27,485 доларів. Ціна на грудневі ф’ючерси на мідь знизилась до 3.7085 доларів.
Ціни на дорогоцінні метали зростають через брак довіри до євро, що впав сьогодні через боргові проблеми ЄС. Інвестори вважають правильнішим страхувати свої ризики через вкладання коштів в дорогоцінні метали, ціни на які зростають. Золото зросло у 2010 році на 26 процентів, досягнувши максимальної позначки в 1424,30 доларів 9 листопада. Крім того, дорогоцінні метали чи не найкраще захищають від фінансових ризиків. Мідь впала через інфляцію в Китаї та зростанням долара.


Огляд ринків Американського континенту за 23.11.2010.


Новини Статті Аналітика
В енергетиці найскладніша ситуація з початку війни - гендиректор ДТЕК В енергетиці найскладніша ситуація з початку війни - гендиректор ДТЕК Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Долар призупинив рекордне зростання в Україні Долар призупинив рекордне зростання в Україні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Іспанська Windar продала частку в СП з російською Сєвєрсталлю Іспанська Windar продала частку в СП з російською Сєвєрсталлю Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Алюмінієвий гігант РФ може втратити третину експорту через санкції - ЗМІ Алюмінієвий гігант РФ може втратити третину експорту через санкції - ЗМІ У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Х може почати стягувати плату з нових користувачів Х може почати стягувати плату з нових користувачів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті