Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 13:13 | London, Apr 23 11:13 | New York, Apr 23 07:13
Shanghai, Apr 23 19:13 | Tokyo, Apr 23 20:13 | Sydney, Apr 23 22:13

Огляд ринків Американського континенту за 15.12.2010.

Огляд ринків Американського континенту за 15.12.2010.
Рейтинг: 0
Голосів: 0




15 грудня 2010 в 23:16 - Богдан Бричка


Огляд ринків Американського континенту за 15.12.2010.

Побоювання щодо відновлення боргової кризи в Європі перевищили позитивні дані з-за океану та визначили поведінку ринку.



Фондові ринки
Індекс Dow Jones Indus. Avg впав на 0,17%, Nasdaq Composite – знизився на 0,40%, а S&P 500 втратив 0,51%, а S&P/TSX Composite Index впав на 0,38%. Мексиканський Mexico IPC Index знизився на 0,59%, а бразильський Bovespa Index - на 1,27%.
Сьогодні, незважаючи на позитивні дані, фондові ринки Американського континенту зазнали втрат. Звіт ФРБ Нью-Йорка засвідчив зростання індексу ділової активності до 10,6, що перевищило середній прогноз економістів. Дані ФРС показали зростання промислового виробництва на 0,4%, що перевищує прогнозний показник 0,3%. Разом з тим, рішення Moody’s Investors Service переглянути кредитний рейтинг Іспанії з можливим пониженням спровокували хвилю падінь на фондових ринках Європи та Америки. Крім того, економісти наголошують на надто великому оптимізмі, що змусив фондові ринки Америки піднятись до передкризового періоду. Схоже, цей надто великий оптимізм призвів до побоювань про подальші перспективи зростання економіки США.
 
Валютні ринки
Сьогодні долар США посилив свої позиції до основних валют на світовому валютному ринку. Євро впав до $1.3216. Британський фунт опустився до позначки $1.5550. Долар щодо єни виріс до 84,2507.
Долар виріс по відношенню до більшості основних валют через можливе зниження кредитного рейтингу Іспанії, що відновило побоювання про фінансову кризу в Європі та спричинило зростання попиту на долар. Разом з тим, на позитивну динаміку основної валюти також вплинули дані про низький рівень інфляції та зростання промислового виробництва.
 
Товарні ринки
На Нью-йоркській товарній біржі (NYMEX) ціни на січневі ф’ючерси на поставку нафти марки WTI зросли до 88,32 доларів за барель, а марки Brent – зросли більш ніж на долар до 92,14 доларів.
Ціни на нафту зросли після доповіді уряду США про найбільше зниження запасів нафти, починаючи з 2002 року, а також зниження імпорту на 15% до самого низького значення з вересня 2008 року. Разом з тим, подальше зростання долара знижує привабливість «чорного золота» та інших товарів як альтернативних варіантів для інвестування.
На COMEX (підрозділ Нью-йоркської товарної біржі) грудневі ф’ючерси на золото впали в ціні до 1379,5 доларів за унцію, а на срібло знизились до 28,835 доларів. Ціна на грудневі ф’ючерси на мідь впала до 4.0965 доларів.
Ціни на дорогоцінні метали знизились на спекуляціях з приводу зростання долара, що знижує привабливість золота як варіанту для інвестування. Згідно з даними, індекс споживчих цін США зріс на 0,1%, що знизило зацікавленість в дорогоцінних металах, як засобів для хеджування.  Зростання промислового виробництва на 0,4% разом з рішенням ФРС не змінювати процентну ставку теж спровокували знецінення дорогоцінних металів. Загалом протягом цього року золото зросло на 28% досягнувши історичного максимуму 1432,50 доларів за унцію 7 грудня.


Огляд ринків Американського континенту за 15.12.2010.


Новини Статті Аналітика
Метінвест заявив про підвищення зарплати працівникам Метінвест заявив про підвищення зарплати працівникам Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Долар різко подешевшав в обмінниках Долар різко подешевшав в обмінниках Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Метінвест збільшив сплату податків до бюджету на 70% Метінвест збільшив сплату податків до бюджету на 70% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Курс долара відійшов від максимальних значень Курс долара відійшов від максимальних значень У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Енергетики ДТЕК підключили понад 100 тисяч споживачів після обстрілів Енергетики ДТЕК підключили понад 100 тисяч споживачів після обстрілів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті