Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 09:09 | London, Apr 23 07:09 | New York, Apr 23 03:09
Shanghai, Apr 23 15:09 | Tokyo, Apr 23 16:09 | Sydney, Apr 23 18:09

Огляд ринків Американського континенту за 14.06.2010

Огляд ринків Американського континенту за 14.06.2010
Рейтинг: 0
Голосів: 0




14 червня 2010 в 23:46 - Богдан Бричка


Огляд ринків Американського континенту за 14.06.2010

На початку нового тижня фондові ринки США не підтримали тенденцію завершення минулого тижня. Торги завершилися різнонаправленою динамікою біля лінії закриття.



 

Фондові ринки


Індекс DJIA втратив 0,20%, індекс Nasdaq Composite зріс на 0.02%, індекс S&P 500 втратив 0.18%. Канадський фондовий індекс S&P/TSX COMPOSITE INDEX закрився на рівні попереднього дня.  


В першій половині торгового дня настрої гравців були доволі оптимістичними. Проте, під завершення торгів динаміка погіршилася. Серед причин такої ситуації можна назвати нездатність ринків подолати технічні локальні лінії супротиву, а також зниження агентством Moody’s кредитного рейтингу Греції до рівня Ва1. Цей рівень рейтингу визначається як ‘мусорний’ або ‘викидний’. Тобто агентство не рекомендує інвестувати у державні цінні папери Греції, за винятком інвестицій зі спекулятивними цілями.

Валютні ринки
На кінець дня пара євро-долар торгувалася на рівні 1,2215. Тобто, навіть новина про зниження кредитного рейтингу Греції не нанесла шкоди перевазі євро, здобутій наприкінці минулого тижня. Пояснюється це тим, що на фоні виходу оптимістичної статистики про стан світової економіки, бажання інвесторів вкладати у більш ризикові активи зростає – тому котування євро як ризикового активу зростають. Натомість позиції долара відносно єдиної європейської валюти послаблюються.
 

Огляд ринків Американського континенту за 14.06.2010


Новини Статті Аналітика
Метінвест збільшив сплату податків до бюджету на 70% Метінвест збільшив сплату податків до бюджету на 70% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Курс долара відійшов від максимальних значень Курс долара відійшов від максимальних значень Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Енергетики ДТЕК підключили понад 100 тисяч споживачів після обстрілів Енергетики ДТЕК підключили понад 100 тисяч споживачів після обстрілів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Компанія Tesla знизила ціни на електромобілі у кількох країнах Компанія Tesla знизила ціни на електромобілі у кількох країнах У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
КомпаніяTesla знизила ціни на електромобілі у кількох країнах КомпаніяTesla знизила ціни на електромобілі у кількох країнах Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті